Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina na ntou, exkluzivní trapárna. Sem tam se něco povede a člověka to dokáže mírně pobavit, ale jinak je to hrozná blbost bez hlavy a paty. Trochu nechápačka, jak takový hvězdy mohly něco podobnýho zplodit (to už jsou na tom někteří tak špatně?). Kdo tohle chválí, tak je fakt trochu mimo, popř. se chce jen zviditelnit. Tento film nemá kromě pár hereckých es a tak 2-3 úsměvných scének co nabídnout. 30% ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Největší trhák v oblasti komedií. Smála jsem se po celou dobu trvání snímku. Možná až příliš. Ale když to srovnám s ostatními lidmi v kině, tak to bylo v pořádku. Místy to sice bylo příliš nechutné, ale výstižné a zábavné, takže proč ne. Herecké obsazení je hvězdné a z velké části charismatické. Ovšem, doporučila bych to pouze lidem se smyslem pro humor. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne, vážně jsem nechtěl nikdy v životě vidět Hugh Jackmana s varlaty na krku a menstruující Chloe Moretz. Šílená zvrácenost a přítomnost všech těch zvučných jmen je pro mě stejnou záhadou, jako v případě Magnuskových Bastardů. Jedna hvězdička za povídku s Butlerem v roli trpaslíka, jinak skoro nekoukatelné. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama