Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

další pořad ze škatulky "jak hluboko lze ještě klesnout" cílený na typické české vepřo knedlo zelo. ŽENA: "Honzo, mlátíš ženský?" HONZA: "Ne, určitě ne". ŽENA: "Tak to bychom si mohli rozumět." Prostě zOLOLováno životem. Na druhou stranu jsou účastníci tak zoufalí, že se tomu ani už smát nejde, jen koukat s otevřenou pusou.. EDIT:// proč se na to musim furt koukat? :( ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se těšil na nový díl, ne snad proto, že by to byla nějaká skvělá podívaná, ale chtěl jsem se vždycky pousmát nad hloupostí některých lidí v daném pořadu. A téměř při každém díle jsem se bavil, je až neuvěřitelné co se dokáže všechno odvysílat. Nesympatická hlavní trojice, většinou hloupí soutěžící a nezajímavý děj , takto bych to asi shrnul. ()

Reklama

Montego 

všechny recenze uživatele

Neskutečný kus romantiky, opravdu jedinečnost a prostá krása lidského bytí. Skvostná práce na všech frontách. Duchaplné příběhy, krásné prcec baby, a udatní rytíři. Dokonce i zvraty moderních problematik (kdo by to byl tušil že se v pruběhu stane geyem že?) No prostě vypočítaná parádička! Vroucně bych doporučil všem! Opravdu všem a nedělám si legraci je to skvělá záležitost, plná našlapaného děje, kulišáckých taktik a bezpočtu nesmrtelných hlášek, který by nenapadli Zdenu Trošku ani trošku.  jasných 5stars, 100% bez umělých sladidel ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jedinečným fenoménom dnešnej uponáhľanej, citovo chladnej doby je reality show. Znudení, prostí občania otrávení vlastným stereotypným životom, sledujú iných zúfalcov, ktorí ochotne pred televíznymi kamerami predávajú svoje súkromie a vypočítavé emócie. V tomto konkrétnom prípade ide o istý druh partnerskej zoznamky. Traja osamelí rodičia majú možnosť touto formou začať nový vzťah. Je neuveriteľné, čoho všetkého sú schopní niektorí ľudia, preto aby sa zviditeľnili. * ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Raději si hledejte psychiatrickou léčebnu nežli rodinného partnera. V pořadu je to samý kriminálník, úchylák a pak pár zoufalců, co si chce z těchto lidí vybírat. Materiálu na psychologický rozbor by se v pořadu našlo víc než dost, ovšem ti diváci, kterým se pořad vyloženě líbí, by nějaký ten ústav měli navštívit také, páč to není normální. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)
  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)

Reklama

Reklama