Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

boombang 

všechny recenze uživatele

Paráda. Nejlepší je zatím díl Double Trouble. A nedá mi to, musím zde uvést dva anonymní citáty, které jsem si před časem opsal z jinak nepříliš zajímavé knihy, jejíž název jsem zapomněl: 1) "Kočka je vždycky na špatné straně dveří," 2) "Psi mají majitele. Kočky mají služebnictvo." V kontextu tohoto seriálu to sedí absolutně dokonale. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jé, to je celej náš Setíček,... a Samík,... a Sheila,... a vlastně všechny kočky, co jsme kdy měli. Asi bych kočky neměl moc rád, kdyby byly tak nudně podlejzaví a oddaní jako psi. To mi připomíná, že možná proto mají holky radši víc ty zlé kluky. Každopadně kdo kočku nemá, nevím, jestli se bude tak dobře bavit. Já jsem kočičí člověk, tak jsem se bavit musel. ()

Reklama

ariari 

všechny recenze uživatele

jop. ja mám 3, z toho kocúra špeciál - čierneho 15 kg obra z plemena maine coon, . Raz sa uvelebil na prístrojovej doske auta a na truc ma zastavili policajti....dosť prudili, , že panter,či čo to mám za dravca, patrí do zoo a mám mať na neho špeciálne papiere pri sebe:-) samozrejme Finďo sa tváril dravo nonšalantne, iba občas hlasno kvíkol a labou sa snažil zvesiť voňavý stromček... mačky sú naozaj geniálne potvory, ale aj najláskavejší priatelia. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tahle vynikající záležitost tady má profil. Jasných pět, neskutečně vtipné i dojemné. Zde platí, že v jednoduchosti je síla. Při sledování těch videí jsem se hodně nasmála, a to ani doma kočku nemám (ale budu mít). 2 minuty, řeknete si, a dáte si jednu epizodu s úmyslem se hned vrátit k jiné činnosti, jenže vzápětí sledujete další díl a nakonec bez přestání jedete až do konce. Škoda, že už dlouho nic nového nevyšlo. 10/10 ()

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Rovnou upozorňuji, že i my kočku máme. Takže nejsem jen nechápavý trotl. Tento animovamý seriál nemá nic společného s realitou. Nuda a jen nuda. Co je na tom tak úžasného a vtipného? Opravdu se všichni u toho doma při televizních obrazovkách tak moc smějete a říkáte si, jaká je to všechno pravda? Děláte si srandu? Seriál zachází až do absurdity a trapnosti, nesmyslnost a nelogičnost v každé vteřině, utrpení sledovat. Mám se smát? Směju se. Směju se všem, kteří tuto žumpu vychvalují do nebes hladíc přitom svoji opelichanou britku, která svými pány stejně pohrdá, koneckonců jako každá kočka. Change my mind :-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama