Reklama

Reklama

Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (více)
Trailer

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

runner85 

všechny recenze uživatele

Televízia Angelika sa rozhodla, že dnešné príjemne sviatočné dopoludnie spríjemní aj malým divákom, preto ich donútila aby vstali ešte skoršie ako do školy, aby už o 6:50 stihli túto Americkú pakovinu ... videl som z toho asi len poslednú polhodinu, ale i tá ma presvedčila, že tieto filmové verzie za nič nestoja ... ()

Kucndo odpad!

všechny recenze uživatele

Gosnellovi Scoobyové byli vskutku špatní, hrozně špatní, ale dalo se na to koukat, proč? Hlavní postavy aspoň vypadaly ty z původního seriálu.. a TADY?! 1. Odkdy je Fred tmavovlasej? 2. Odkdy je Velma Asiatka? 3. Kdy Daphne vypadala jako MILFka? 4. Scooby vypadá ještě HŮŘ než v Gosnellově filmu, a to je do hajzlu ještě co říct! Samotné obsazení je fakticky naprosto absolutně hrozně špatný, hrozně špatný. Fred je tupější, Velma až přehnaně našprtanější, Daphne je nějak drzá a panovačná, Shaggy je tak blbej, že jsem mu tak přál, aby ho ta jezerní příšera sežrala, a to ho mám z celý partičky v jinejch díkech nejradši. Scooby-Doo nejde takhle zfilmovat... a tenhle film je naprostej důkaz, protože tohle je naprostej zásah vedle. Ale asi bych měl brát v potaz to, že to je jenom TV film...spoiler: Já prostě nechápu tyhle lovestory mezi těma šaškama v partě... prostě... to není vůbec ve stylu Scooby-doo... Je to prostě trapný klišé.... + DO HAJZLU TEN DABING, TEN ZASRANEJ DABING! PROČ TO NENECHALI, JAK TO BYLO V SERIÁLECH A FILMECH OD GOSNELLA? Budu opakovat po ostatních - Shaggy je fakt de-bi-lně nadabovanej, i já po pěti jointech a dvaceti pivech mám stabilnější hlas, než on! ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí díl! Sice se pokračuje ve stejné (ne)podobnosti postav, ale aspoň jsou charakterově o něco podobnější. Na Scoobym tu avšak šetří ultimátně. Ten se tam občas mihne jen tak, aby se neřeklo, jinak tam ale vůbec není. V tomto díle se více řeší vztahy, což aspoň trochu přidá nějaké vtipy. Shaggy dostal více prostoru, a tak jeho velmi podivný český dabing můžeme poslouchat o něco déle. Přidalo se též více animáčovských vtipů, což cením, protože oproti trojce se aspoň o nějaké vtipy tady pokusili a někdy i dokonce vyšly. Záhada je taková...zajímavá. Sice je zloduch vcelku očividný, ale to nevadí. Alespoň si s tím dali práci oproti trojce. Celkově znatelné zlepšení a dokonce se mi tento díl líbil víc než druhý. Akorát mě na konci nas*ali s těma kostýmama ze Scooby-Doo. Působí to na mě, jako by se tímto divákovi podle vysmívali do ksichtu, že sice mají ty kostýmy, ale jsou natolik líní sehnat pořádný casting. VYHODNOCENÍ: WTF TA FREDOVA ŽÁRLIVOST NA DAPHNE? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom všem byla asi hlava Michaela Berrymana na talíři a cca posledních 10 minut. Zbytek tohoto dílu totiž byla až přeslazená romantická srágora, která s původní myšlenkou Scooby-Doo už měla pramálo společného. Já to furt říkám, že ty animáky byli mnohem lepší než filmové verze, navíc tohle obsazení moc charisma nepobralo. Příběh o čarodějnici a jezerní příšeře by sám o sobě nebyl vůbec špatný, ale tragické bylo hlavně to, že se ve větší polovině zápletky řeší vztahy a romantika mezi naši partičkou – což byla až na pár okamžiků docela nuda…Podprůměrná záležitost... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po Prvej Záhade som sa tešil na dobru komédiu.No čo sa nestalo v celku som sa nudil.Hlas Shaggyho no na začiatku som moc nemusel no potom som si celkom zvykol.Osobne no neviem ale ani skvelý Scooby sa mi po pravde veľmi nepáčil.Viem že je to rozprávka pre deti ale zobrali to až moc detsky. Slabšie 3 hviezdy . No ale ak mám pravdu povedať tak ešte ďalší diel by som v pohode prijal. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama