Reklama

Reklama

Zuřící planeta

(seriál)
  • USA Raging Planet

Obsahy(1)

Nespoutaná zběsilost. Ničivé, vzrušující a děsivé živly naší planety. Tornáda, hurikány, laviny, blesky, vánice, záplavy - to jsou přírodní živly, které odjakživa přitahovaly lidskou pozornost. Živly, které poutají zájem, ale nikdo z nás by nechtěl být jejich přímým svědkem. Dokument Zuřící planeta nás zavede do koutů naší planety, kde pomocí špičkové techniky budeme moci zhlédnout nejlepší záběry přírodních katastrof. V každém díle budeme moci podrobně prozkoumat jeden z živlů, a zároveň se dozvíme, proč disponují takovou silou. Tyto nespoutané síly formovaly naší planetu a i dnes mají hlavní slovo ve viditelné přeměně zemského povrchu.

Seznam dílů: 01. Laviny
02. Blizard
03. Povodeň
04. Hurikán
05. Blesky
06. Mořské bouře
07. Tornádo
08. Sopka (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Poucne a zaujimave znazornenie roznych prirodnych katastrof, ktore sa odohrali na nasej maticke Zemi:) Najviac to bolo zaujimave, ked ukazovali osudy urcitych ludi, ktore zazili tieto katastrofy. ()

chimeracerberus 

všechny recenze uživatele

Dokument z väčšej časti točený na základe skutočných ľudských príbehov. Zaujme prevažne podivnými pútavými príbehmy, ale vysvetlenie prečo sa niektoré veci dejú tak a nie práve onak som očakával trošku viac. Ale každopádne základné vysvetlenie tam bolo a preto sa mi celkový dokument páčil. A na záver malé zhodnotenie v podobe čísel : HUDBA: 6/10 * ORIGINALITA: 7/10 * OBSAH: 7/10 * KAMERA: 8/10 * EFEKTY: 6/10 ()

Reklama

Kopecky4 

všechny recenze uživatele

Ten rok výroby 1997 mi tu ale nějak nesedí. Na konci titulků je vždy římsky 2009, nehledě na to, že např. díl o lavinách ukazuje lavinu z rakouského Galtüru, která se stala v roce 1999, nebo díl o povodních zase povodně po hurikánu Katrina z roku 2005. ()

Xaeroo 

všechny recenze uživatele

Pěkné záběry, žádné nekvalitní, přehledně zpracované i odborněji vysvětlené. Nějaké události mi ale trošku vyrazili dech, např blesková povodeň a následný sesuv půdy v El Coralos, 30 000 mrtvých? Jak je možný, že sem o tom neslyšel.. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama