Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Film lze ke zhlédnutí doporučit ze dvou důvodů: za prvé jako ukázku toho, jak hluboko lze ve filmařině klesnout, za druhé kvůli těm čtyřem krasotinkám, co s nimi šéf nastoupí na loď. Na ty se totiž dívá sakra dobře. Za ně tedy jedna hvězdička. Michochodem mě překvapuje, kolik lidí tohle považuje za druhý díl Cameronova Titaniku. Tenhle film nemá být dvojkou, ale je pojmenován podle ústřední lodi. Jako komerční kalkul to ale evidentně vyšlo. (644.) ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Ošetření kreditkou, přežití zkázy ve skříni, přetnutí vedví, krásné exteriéry (a interiéry) skladišť a jedny schody na kterých každý upadne. Plus povedené masové scény s místy až 20 účinkujícími, do toho průlet tryskáčů a titanik na vodě renderovaný ve stylu her z roku 1995. Na druhou stranu málo žraloků, chobotnic nebo aspoň dinosaurů (doufám, že se dočkáme v sequelu). Suma sumárum jen za ***, jsou i lepší kousky, ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taky bych to neviděl tak špatně. Hlavní problém filmu je v názvu že to většina lidí srovnává s Titanicem ale přitom je to jako kdyby jste srovnávaly Panic Je Nanic a Prci Prci Prcičky :-). Jinak problém v filmu nemám jasně že se tam najdou chyby třeba ta scéna v tom výtahu ženská bouchne do toho poklopu jednou a neotevře to následně bouchne do toho poklopu chlap dvakrát a otevře to:-) Závěrečná scéna s tím umíráním toho chlápka je parafrází na původní scénu v Titanicu ale nemá takové koule jelikož v původním Titaniku byla šance že to ten chlap přežije zatímco tady je to jasné hned od začátku scény že chcípne. Ale celkový dojem z filmu mám dobrý nečekal jsem nic ale docela mě to i překvapilo bohužel v dnešní době je In když každý dává filmům Asylumu odpad. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Kriste pane!!!Sice nejsem věřící,ale teď ho musim volat na pomoc :)Když jsem viděl ty negativní komentáře a průměrné hodnocení 7% ,hodně jsem váhal jestli se na to podívat,ale odhodlal jsem se a pustil si to...po první půlhodině už jsem to jen popoháněl dál,rychleji a rychleji,abych to měl co nejdřív za sebou,protože takovouhle tragédii člověk jentak nevidí!! moment...přemýšlim co se mi na filmu líbilo...pořád přemýšlim...ještě stále přemýšlim...aaaaaaaaa mám to!Byly to herečky,z celýho filmu se mi líbily jen herečky :)Ten děj byl stejně předvídatelný, jako moje každosobotní kocoviny,o hercích ani radši nemluvim a ty počítačový efekty?No tak to byl extrémní výsměch :)Sice nevim kolik tenhle film stál peněz,ale kdyby ty prašule radši dali na charitu nebo na výzkum aids či rakoviny udělali by 100x líp,protože takovej paskvil? To je opravdu do nebe volající. A stejně jako mám svých 10 nejoblíbenějších filmů všech dob,tak tohle se zase může u mě pyšnit titulem jednoho z 10ti nejhorších filmů všech dob :)Ještě,že existujou krásný ženský,protože díky nim, dam tomuhle úletu aspoň 10% :) ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Titanic byl jen jeden. Z úcty k pasažérům legendární lodi si název Titanic II mohli tvůrci raději odpustit. Ovšem, název vydělává a samozřejmě působí jako reklama k nezaplacení. Musela jsem si několikrát přehrát pasaž, kdy jeden člen posádky říká, že voda má -56 stupňů a tváří se o toho absolutně normálně. Já jsem myslela, že jsem se přeslechla. Jak někdo může takovou blbost vůbec vyslovit. Tohle ale nebyla jediná věc, která mi na tomhle skvostu vadila. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama