Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha! 8. nejhorší film s 9 % se musí vidět! Ivánku, teda to sou nervy! Ale vono to ňák dopadne, co? Tady budu klidně spoilerovat, protože i když je film prachstrašlivě špatný je jasné, že model Titanicu se potápí, bárka jde ke dnu… jinak by na to totiž nekoukal už vůbec nikdo. Nový Leo je obtloustlý poďobaný tupec, který sem zabloudil z nějaké perverzní německé komedie pro mongoloidní teenagery, kdo je Kate není úplně jasné až do chvíle, kdy Leo jedné ze slibných adeptek ukáže, zač jsou toho dveře. Loďka je zoufalá, megalodonská tsunami se chytře skrývá ve tmě, helikoptéry tu krouží jako mušky stříbrné a dvě lžičky kečupu na celou lodní katastrofu je fakt málo. Dojem z elektrického kabelu svíjejícího se jako epileptická kobra zase kazí blbá blondýna, která v potápějící se lodi hystericky ječí „je to MOKRÉ!“. Napětíčko jako kravička… Kdo uplave, vyhraje. ()

Fawkes odpad!

všechny recenze uživatele

Film Titanic 2 považuju za absolutní výsměch a zneuctění tragické události, která se odehrála před 100 lety. Absolutně nesmyslný příběh, amatérsky vytvořená počítačová "napodobenina Titanicu". Panebože na to plutí po oceánu se vážně nedalo koukat, vypadalo to jak z počítačové hry Titanic. Vůbec žádné emoce, vždyť mě těch lidí vůbec nebylo líto. Je to naprosto zbytečný film, jehož vznik neměl být vůbec povolen, a peníze měly být radši investované do něčeho lepšího. Asi se v nejbližší době podívám na PRAVÝ TITANIC JAMESE CAMERONA, abych si spravil náladu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to mi ho „vyndej“. Asylum už vážně upadlo na absolutní dno a dělá si prdel i z něčeho takového jako je zkáza Titaniku. Kdyby raději místo těch vyhozených peněz za céčkové herce a téměř neznámé často polonahé krasavice, investovali peníze raději do alespoň trochu normálního scénáře, udělali by daleko lépe a věřím, že by vydělali i mnohem větší prachy. Ale tahle společnost to je jen stroj na výrobu neskutečných paskvilů s minimálním rozpočtem. Nikoho už tedy ani moc nepřekvapí, kolik totálních píčovin se ve scénáři objeví, stejně jako nelogických kopanců, podprůměrných digitálních výkonů a směšných hereckých výkonů. Nerad to říkám, ale na tuhle sračku asi nějakou dobu nezapomenu, díky několika stupidním scénám a již zmíněnému dementnímu scénáři…Tu jednu dám za těch pár pěkných holek a fakt, že ten blonďáček nakonec fakt chcípnul…10% víc ani omylem! ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Co furt remcáte, kurva. Asylum myslí na všechny, ale vám je to pořád málo. V Titanicu 2 naleznete napětí, akci, lásku, romantiku a nakonec i happy-end. Ale hlavně v něm naleznete humor a není ho málo. Záleží pouze na úhlu pohledu. Ano, je to špatný film a hodně. Ale na druhou stranu je to sranda. - Smích prodlužuje život. - 80 %. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Duní Dunaj a vlna za vlnou sa valí...Chlapci z Asylumu vytvorili opäť nadčasové (čítaj nikdy nedocenené) dielo. Na rozdiel od ich nezabudnuteľných skvostov sa však Titanic 2 borí s až neodpustiteľnými problémami, ktoré fanúšikom béčiek doslova lámu srdcia. Áno máme tu priživovanie sa na origináli. Zápletka je tak nádherná, že by neopila ani inteligenčne podpriemerného neandertálca. Herci zo seba vydávajú naozaj všetko, snáď väčšie emócie sa dajú vidieť už len u človeka s trojdňovou zápchou a zlatou žilou. A efekty? Samostatná kategória pri ktorej dávam windowsáckemu skicáru druhú šancu aj ja. Tak kde nastala chyba, že film nieje aj napriek týmto vymoženostiam taký silný? Príbeh, ktorý je už dopredu známy, trestuhodná absencia nejakej prerastenej príšerky či snaha o vytvorenie atmosféry tmou. Toto sú najväčšie slabiny ktoré spravili z béčka v úvodzovkách len zlý film. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama