Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Přistupovala jsem k tomu skepticky a hned úvodní scéna byla fakt příšerná. A stejně tak všechny další, které obsahovaly počítačové efekty. Když ale tohle pominu, tak to vůbec nebyl tak strašný film, který by si zasloužil tolik odpadů. Jde o stejnou úroveň jako u většiny katastrofických filmů a tak je to třeba brát. Nedej bože to snad srovnávat s Cameronovým Titanicem, to je opravdu nesmysl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo, jasně Cameron je asi Cameron, ale Titanic 2 mi nabídl něco co Cameron ne, a to zábavnost, film kašle na lásku a dává nám katastrofu. Průserovej scénář, nic moc herci. Ale já jsem se bavil. Ale nejvíc mě štval ten hlavní krasavec, dokonce víc než DiCaprio, a to už je co říct tohle byl ulízanej blbeček. Ale já se bavil dobře. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku je třeba upozornit na fakt, že se nejedná o pokračování známého příběhu, ale o označení věrné kopie legendární lodě. A protože se jedná o Mockbuster a výtvor filmového studia Asylum, je jasné, jak to celé bude vypadat. Logika je zde sprosté slovo, digitální efekty jsou tu tak hrozné, že snad takové nebyli ani v prvopočátcích, dialogy zřejmě vymýšleli (s prominutím) nesvéprávní jedinci a děj tak hrozný, že to nemá ani cenu komentovat. Zkrátka hrůza, děs, fantas magorie. Nohy na ramena a pryč od toho. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taky bych to neviděl tak špatně. Hlavní problém filmu je v názvu že to většina lidí srovnává s Titanicem ale přitom je to jako kdyby jste srovnávaly Panic Je Nanic a Prci Prci Prcičky :-). Jinak problém v filmu nemám jasně že se tam najdou chyby třeba ta scéna v tom výtahu ženská bouchne do toho poklopu jednou a neotevře to následně bouchne do toho poklopu chlap dvakrát a otevře to:-) Závěrečná scéna s tím umíráním toho chlápka je parafrází na původní scénu v Titanicu ale nemá takové koule jelikož v původním Titaniku byla šance že to ten chlap přežije zatímco tady je to jasné hned od začátku scény že chcípne. Ale celkový dojem z filmu mám dobrý nečekal jsem nic ale docela mě to i překvapilo bohužel v dnešní době je In když každý dává filmům Asylumu odpad. ()

Blazena 

všechny recenze uživatele

U Trautenberkových koulí. Jenom společnost The Asylum si může dovolit vyprodukovat dílo s názvem Titanic II. Původní katastrofické melodrama Jamese Camerona je nahrazeno nepůvodním katastrofickým melodramatem se sci-fi prvky; zkáza Titanicu se překlenuje do variace na Dobrodružství Poseidonu (1972). Dick Van Dyke by si asi nechal sebrat důchod a vnouče, kdyby mohl tušit, jaký talent bude mít jeho příbuzný. Na druhou stranu jedině člověk s komediantskou krví jako Shane může dodat Titanicu ty správné kvality. Solidní hudba dělá z této sračky alespoň vycachtané hovno. I přes charakteristický styl speciálních efektů The Asylum, který se snaží docílit úrovně PC her počátku 21. století, je užitečné porovnat z dnešního hlediska obdobně úsměvné digitální efekty Cameronova díla. To vypadá lépe spíše kvůli bohatší výpravě, kdežto Titanic II využívá vedle prostých ateliérů nesourodých reálií Queen Mary, vodárenských tunelů a čističek odpadních vod (ples zde vypadá, jako kdyby se natáčel v sokolské tělocvičně). CGI efekty došly obrovského posunu a demokratizace, využívá se jich v mnohem širším spektru produkce; to, co se dříve stálo nemalé úsilí a peníze, se dnes dělá mnohem přístupněji a za „pakatel”. אמן ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama