Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je naozaj katastrofický! Titanic bol len jeden a malo to tak ostať, film sa mal volať nejako ináč...nemá právo byť považovaný za dvojku! Je to to isté akoby niekto natočil film Kájinek II. Dve rôzne príbehy ale podstata je ta istá. A čo sa týka samotného deja tohto snímku tak to bolo len o jednom : o ničom ! Blbosť aká tu ešte nebola ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha! 8. nejhorší film s 9 % se musí vidět! Ivánku, teda to sou nervy! Ale vono to ňák dopadne, co? Tady budu klidně spoilerovat, protože i když je film prachstrašlivě špatný je jasné, že model Titanicu se potápí, bárka jde ke dnu… jinak by na to totiž nekoukal už vůbec nikdo. Nový Leo je obtloustlý poďobaný tupec, který sem zabloudil z nějaké perverzní německé komedie pro mongoloidní teenagery, kdo je Kate není úplně jasné až do chvíle, kdy Leo jedné ze slibných adeptek ukáže, zač jsou toho dveře. Loďka je zoufalá, megalodonská tsunami se chytře skrývá ve tmě, helikoptéry tu krouží jako mušky stříbrné a dvě lžičky kečupu na celou lodní katastrofu je fakt málo. Dojem z elektrického kabelu svíjejícího se jako epileptická kobra zase kazí blbá blondýna, která v potápějící se lodi hystericky ječí „je to MOKRÉ!“. Napětíčko jako kravička… Kdo uplave, vyhraje. ()

Reklama

KafuR odpad!

všechny recenze uživatele

Najít něco pozitivního na tomto filmu je opravdu dost těžké.. Mizerný scénář, špatné triky a nevýrazné postavy dobrý film nevytvoří. A pokud by se jednalo o kterýkoliv jiný námět, určitě by tento film tiše zapadl do hlubin braků stejně jako Titanic do vod Atlantiku, ovšem kvůli spojitosti s touto lodí bude hodně lidí stravovat tento snímek ještě hůř. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Byla jsem doslova ohromena, když jsem zjistila, že televizní stanice Universal se rozhodla, že divákům nabídne možnost poznat tvorbu věhlasného studia Asylum. Vydržela jsem se dívat něco málo okolo hodiny a pak na mě dolehla únava a já se jí v tomto případě vůbec nebránila. Když jsem na okamžiky procitla, usoudila jsem, že se neděje nic převratného a zlomového natolik, abych filmu věnovala plnou pozornost. Titanic II se dostal do větších potíží, co se týče ledové vody, která ho navštívila díky tání ledovců kdesi v Grónsku. Parta lidí se z kamasi snažila za každou cenu dostat a díky znamenitému skutku mladého muže, jenž se snažil pomoci a který se však zvrtl v nemilou náhodu, skončila nebohá dívka se sekerou zabodlou v zádech. Horlivým pracovníkům Asylovského studia bych doporučila, aby se věnovali raději svým MEGA projektům a nevrhali se do tvorby filmů, v nichž se nevyskytují přerostlá monstra. Na svém "MEGA VS." poli jsou právoplatní králové, ale jakmile jde o jiné téma, pochybí jim zde osobitost, která je v jejich revolučních dílech tolik viditelná. "Potřebuju někoho, kdo mě bude brát vážně, když řeknu, že je tu časovaná bomba." ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Už slovo Titanic 2 potopilo original ještě hlouběji než doposud leží a odpočívá, člověk co se do tohohle pustil je labilně nemocný a potřebuje pomoc protože to nemá v hlavě v pořádku. Efekty jsou sračky příběh je sračka a brát si jméno největší a nejkrásnější lodi byla chyba tohohle člověka nech se odpálí pro dobro lidstva. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama