Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

novoten 

všechny recenze uživatele

Will Gluck završuje hattrick výtečných romantických komedií. Nebojí se sprostších slov, odvážných scén a výborných popkulturních odkazů a vychází mu to na jedničku. Zatím ještě na jedničku s mínusem, ale v žánru už je jako doma. V kadenci vtipů nepolevuje a romantická vyznání mu jdou jako málokomu (už viz nedoceněná Easy A). A když ty vtipy v chemií prostoupených dialozích solí Justin s Milou a nahrávají jim dokonale obsazené vedlejší postavy, je divácká spokojenost na maximu. Přestože tak jde v důsledku o tematicky nejméně osobitý Gluckův počin, je paradoxně technicky i tempem nejlépe zvládnutý. Slabších 90% já taky rád. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád...kamarádku na lehátku. Mila Kunis je prostě kus, a to se neřadím k jejím fanouškům. A Justin Timberlake chce přesvědčit, jak je vedle zdatným zpěvákem, také uvěřitelným hercem. A je, když chce. Film, který se klidně může pustit něžnému pohlaví a bude z něj plesat. Především, ženy nad třicet let začnou mít po zhlédnutí filmu neodbytný pocit z toho, kde by mohly najít zdroj inspirace, a pokud se jim nedostane, je zle. Proto tenhle film není dobré brát tak úplně jako návod do případných budoucích vztahů, protože přece jen idealizuje, ačkoliv se k tomu nechtěl přiklonit. Tvůrci tak nejspíše sáhli po takovém úkroku, když zjistili, že procentuálně nespokojená žena, je mnohem horší, než procentuálně nespokojený muž. A tak vyšli vstříc oběma pohlavím, aby se necítila ošizená, a natočili lehce zábavný film plný postřehů odkoukaných z reality. Podařilo se jim natočit vztah mezi mužem a ženou formou, která tady dlouho nebyla. Pěkně se na to dívalo, a jak z toho vyplývá, každý vztah má svá pro a proti. V globálu hrozí, že vaše přítelkyně vás opustí, a zkusí to jako v tomhle filmu. 60% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)

Reklama

Reklama