Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Povedená česká variace, těžící z britského úspěchu. Skvěle uměle vytvořená atmosféra, potažmo porota, která dokáže udělat z podprůměrného obrovský trhák, který nám nedá klidně spát. Perfektně ladící moderátorská dvojice. Jednoznačně lepší než ,,konkurent" TV Nova a to po všech stránkách. Do příště by nebylo na škodu vystřídat Lucku Bílou a zvednout tak celkový potenciál. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Castingy vynikající, dojemné představení Zázrivého bylo trumfem, který si Prima pečlivě hýčkala až do konce soutěže. Velký třesk příšerný, semifinálové vystoupení někdy lepší, někdy horší a finále bylo z mého pohledu na úrovni těch vyvedených semifinále. Celkem to jsou velmi pevné 3* za pěknou show, která na plné čáře přejela Nováckou Talentmánii. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Nova, porota vybraná mnohem lépe. Kraus je skvělý, jen ta Bílá mi svými přehnaně kladnými hodnoceními moc nesedí a pana Slávika moc neznám, o to víc mě překvapil. Tím nejlepším je ale celková koncepce, která se Britům povedla a Prima ji zvládla dobře. Navíc skvělí moderátoři. Tleskám, takhle to má vypadat. Jen to hodnocení výš neposunu, nemám důvod, nedonutili mě se pravidelně dívat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama