Reklama

Reklama

Příběhy bez scénáře

(seriál)
  • Česko Zvěřinec (neoficiální název) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový originální projekt TV Nova přináší jedinečný pohled do vybraných prostředí se silnými lidskými příběhy, jež se vám vryjí do paměti. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Andersis odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu obrovská sračka. Jde vidět, že dneska je to jen o penězích a plno skvělích kluků zůstává na ulici. Trenéři jako normální hovada, před malíma špuntama nešetří vulgarismy, učí soupeře nenávidět místo toho aby z něj měli respekt. Fuj. Myslím, že Nova bodla hokejistům nůž do zad. Už tak je málo hokejistů a pochybuju, že jich po tomhle pořadu přibyde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn za nás taky fungovalo, že dobří hráči museli ustoupit protekčním spratkům, jejichž fotřík měl prachy, nebo dělal třeba funkcionáře, či byl kámoš trenéra. A tohle se děje i v nižších ligách, nejen v těch největších či známých klubových akademiích. Jako bylo alespoň pěkné sledovat, že to ty malé děcka bavilo, i když mají občas za trenéry pěkné kokoty. Ještě že ten náš byl docela v pohodě, jinak bych se na to vysral dřív, než jsem poznal kouzlo cigaret, chlastu a diskoték… ()

Reklama

pOne 

všechny recenze uživatele

Zlatí hoší - ***. Když si odmyslím neustálé hlášky typu "v tomto dílu uvidíte", "v příštím dílu uvidíte", "sledujete skutečné ..." bla bla bla a když si odmyslím omáčku tv nova (jak my děláme něco top originálního, je to náš patent), tak musím uznat, že mě téma docela zaujalo. Sice je dokument manipulativní (aby měl koláče), ale najde se tam i spousta reálného, nad čím by se člověk měl zamyslet. Především asi bezbřehý fanatismus (ať už ke svému klubu nebo vzhledem k nárokům na své dítě). ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nějaké díly o hokejistech a bohatě to stačilo. Vidět ujeté rodiče, trenéry, zkorumpované prostředí nebo dění na ledě...ztratil jsem se v absurdnu. Samozřejmě je to made in nova, ale nelze nevidět určitou dokumentaristickou kvalitu. Díky ní můžete sledovat velmi špatné stereotypy, které zabíjejí český sport - zvláště hokej. Stačí se podívat na výsledky mládežnických hokejových reprezentací za poslední roky. To je velmi ošklivé zrcadlo. 39%. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Hodnotím díl o malých hokejistech. V podstatě tohle je začátek a konec krize českého hokeje, kdy hrají pouze ti bohatí a největší talenti se k hokeji vůbec nedostanou. Natlák rodičů je zde zjevný a sám jsem si vzpoměl, jak na nás trenéři řvali a nikdy to nebylo ku prospěchu, spíše naopak. Poslouchat pak tedy obhajoby toho, že sedmiletému klukovi řekne, že je blbej a ať radši vypadne z ledu, je k nasrání. Dokument jako takový nenabízí nic nového, prostě si pár lidí vzalo kameru a natočilo pár zápasů Slávie. Mnoho lidí ovšem netuší, co to sport je a jak vypadá vychovávání malých sportovců, pro ně to pak musí být zajímavé. 55% 01.09. 2010 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama