Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jsem fakt jeden z mála, komu by udělalo větší radost zlevněný máslo v hypermarketu než tenhle výtvor? Distributoři budou asi pořádný másla, když jsou schopný něco takovýho označit za komedii. Příběh nedává smysl a působí pouze jako slepenec několika nesourodejch scének. Chování a motivace postav za komentář ani nestojí. Nicméně by nebylo fér nezmínit slušný filmařský řemeslo a schopný herecký obsazení, díky čemuž se dá snímek dokoukat do konce. Bez pořádnýho obsahu jsou ale všechny ostatní pozitivní věci vcelku zbytečný, dvě slabší hvězdy. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s netradičním soutěžním nábojem, která přesto, že se nevyhýbá vulgarismům, působí svěže, inteligentně a vtipně. Nechybí moralizační podtext, který je akorátní a nepůsobí rušivě. Rozesmály jemné, ale vtipné narážky na rasismus jako takový. Potěšila, polahodila i pobavila Olivia Wilde v roli nekorektně svérázné striptérky, stejně jako její rivalka a spoluproducentka Másla v jedné osobě Jennifer Garner. Naopak angažování Hugha Jackmana se ukázalo jako zbytečným navyšováním nákladů, protože zbytečná je i jeho nekolikaminutová postava. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Máslo :) Velmi nevyvážené, velmi vulgární, nepříliš vtipné a né zrovna postavy, které byste si nějak zvlášť oblíbily. Asi nejsympatičtější byla striptérka Brooke v podání Olivie Wilde a závěsu se drží Destiny spolu s náhradními rodiči. Zbytkem se dá vcelku opovrhovat :) i mužným Wolverinem! Po celou dobu sledování, jsem nedokázal identifikovat žánr tohoto snímku. Měla to být romanticko-drama komedie nebo klasická sprostá komedie nebo paničkovská komedie?? Vážně nevím a právě tato rozervanost a mix všeho Máslu zrovna neprospívá... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nic proti máslu, i když já mám radši pomazánkové, ale tohle je velký zklamání. Nejspíš jsem byl na tento film moc přemotivovaný a čekal jsem nějakou super komedii u které se budu bavit, ale ono tam v podstatě o nic nešlo (jak dějově, tak herecky). Laura (Jennifer G.) je totálně ulítlá afektovaná manželka, která touží po vítězství v nějaký trapnomáslosoutěži, oproti tomu malá Destiny (moc hezky zahraná Yarou Shahidi) touží pouze po milujících rodičích a do toho vám najednou z ničeho nic do filmu vlítne Olivia Wilde, jakožto šlapka, která chce zpátky svý peníze. Za mě hodně pomatené, místy komedie (ale ne natolik, abych se válel smíchy), místy to zase smrdí dramatem (příběh Destiny). Možná bylo cílem vytvořit kontrastní role, které by spolu přece jen měli něco společného a rozuměly si, ale já z toho mišmaše mám ještě teď hlavu v pejru. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Já jsem se bavila téměř po celou dobu snímku, když tam nebylo něco vážného nebo srdceryvného. Jennifer Garner odvedla skvělý výkon a vžila se do role téměř 100%. Olivia Wilde předvedla, že je pořád ve formě a že je na ní také hezký pohled i bez oblečení. Ostatní, především mužské role byli zahrány také skvěle. Ovšem to, co předvedla Yara Shahidi je dokonalé, opravdu mě bavila, i když je to takový prcek. Nikdy bych nevěřila, že film o másle bude bavit zrovna mě, odpůrkyni másla. Je to výborný nápad, a je zrealizovaný opravdu výborně! Nemám co vytknout. Celkem se divím, že je tady podle mého podhodnocený. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Torontu 2011. Film byl přijat s nadšením, výdělky však byly i rok po uvedení velmi nízké. (Terva)
  • Scénář byl debutem Jasona Micallefa a zároveň prvním filmem vydaným společností Vandalia Films, kterou vlastní Jennifer Garner. (Cheeker)

Reklama

Reklama