Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, ta zlatá americká mládež. Luxusní bouráky, bohatí tatínci, všichni jsou strašně cool a happy a jejich parties jsou krutě nadupaný....a ta holka byla fakt divná. Rozuměj, neplácala na sebe metráky make-upu, nechodila v sexy hadrech, nechodila se zlatou americkou mládeží kalit. Naštěstí jí ten hezkej kluk otevřel oči.....ehm.....Ano, Tosime, máš naprostou pravdu. Bylo to hůůů, hůůů.....I když, viděl jsem i horší..... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta milá blbůstka, kde se školní jock (Freddie Prinze Jr, který vypadá, že byl při natáčení tak trochu zkouřenej) snaží udělat z umělecky zaměřené holky (Rachael Leigh Cook) královnu krásy tím, že ji ostřihá. Typicky šablonovitá záležitost, ale občas člověk potřebuje vypnout a jen si něco pustit. Tady se navíc objevuje hromada budoucích hvězd jako oblíbenkyně upírů Anna Paquin a rychlý a zběsilý Paul Walker. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dnes jsem nějak naměkko. Tuhle romantickou komedii jsem úplně zbožňovala, když jsem byla školou povinná a i teď se na ni kdykoliv ráda znovu podívám. Děj je sice absolutně předvídatelný, ovšem díky sympatickému hereckému obsazení hlavních rolí a bezva muzice mě Taková normální holka asi jen tak nepřestane bavit. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Blbosť, ale príjemná blbosť. Romantická teenagerská komédia typu Prci, prci... Lenže She´s All That nie je nechutná a trápna. Zo začiatku som umieral od typických rečičiek amerických stredoškoláčiek, ale postupne sa táto jednoduchá a prostučká komédia zvrtla do celkom slušnej oddychovky. Nič, ale absolútne nič tento film človeku nedá, no tú hodinku a pol sa na Rachael Leigh Cook celkom dobre pozerá. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Já ten film mám prostě rád :) Když jsem ho viděl jako teenager poprvé, moc se mi líbil, ale bohužel jsem si nepamatoval název. Druhý shlédnutí přišlo asi o pět let později a já si to užíval pořád stejně :). Není to nic světoborného, ale patří mezi mé oblíbenější komedie. Hvězda navíc je vzhledem nízkému celkovému hodnocení. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr., kteří se natáčení žúčastnili, se později stali manželským párem. (Stirek45)
  • V závěrečné scéně, kde sedí studenti čekající na promoci, se objeví tehdy pouze jako komparzista Josh Radnor, později známý díky seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (zuzaSislerka)

Reklama

Reklama