Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 4
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (72)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V univerze DC mám už vďaka Batman: The Brave and the Bold (TBATB) celkom prehľad, tak som seriál o Avengers bral ako fajn príležitosť na zoznámenie so svetom Marvelu. Sklamanie bolo veľké. Možno som zhýčkaný nadpozemsky dokonalým TBATB, no toto tu je generáciu nielen za menovaným seriálom, ale všeobecne za tým, čo momentálne DC produkuje na televíznych obrazovkách. Každý diel TBATB sa začína predtitulkovou pasážou s absurdnou akčnou scénou. Jednotlivé diely Earth's Mightiest Heroes majú prinajlepšom tak isto príbehu a dialógov ako tá štvorminútová predtitulková pasáž v TBATB. Pre prckov, ktorí chcú pozerať na to, ako všetko vybuchuje, ako hrdinovia pobehujú hore dole a mlátia sa hlava nehlava, je to fajn, ale ja som rozmaznaný vyšším štandardom. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Každá generace má nějaký animovaný seriál, který se stane pro ní kultovní. U mě to byl kreslený Spider-man a Želvy ninja. Pro dnešní generaci to budou Avengers. Komiksová vlna snad nikdy nebyla silnější a tento seriál to jen potvrzuje. Na rozdíl od filmu si seriál může dovolit představit skoro všechny hrdiny z celého marvelovského světa, což je fajn, jelikož ještě chvilku potrvá, než se na plátně objeví Ant Man nebo Black Panther či Wasp. Avengers: Nejmocnější hrdinové světa jsou fajnoví animovaným seriálem, který dobře baví a rozšiřuje povědomost o marvelovském světě a vesmíru. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Desítky různých postav, zajímavě koncipované příběhy, fungující universum. Jakou fanoušek komiksů od Marvelu jsem nadšený. Takhle jsem se naposledy pobavil u animovaných X-Menů z roku 1992. Dodatek: Funguje to, kritici i diváci jsou nadšeni, takže se stane očekávatelné a seriál je po dvou sériích zrušen kvůli Avengers Assemble, který okatě kopíruje film. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kreslenáč, po prvních dílech jsem nadšen a pokud to takhle bude dál, tak to bude stejně nezapomenutelná jízda jako ta filmová. Skvělá kresba, báječní padouši (Hydra), příběhy a akce, vše je na jedničku. Nejprve jsou představovací solovky Iron Mana, Thora, Hulka a Americy a pak už bude nějaká ta týmová práce. Avengers seriálem jsem nadšený, baví mě, těším se na každý další díl. Tak a´t se udrží kvalita, protože zatím to je fakt bez chyby. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu se mi začal seriál docela dost líbit.V podstatě i prvních deset dílů je skvělých a proto bych dal klidně i pět hvězdiček.Od jedenáctého dílu ale seriál začal být jako normální televizní seriál a proto bych dal tři hvězdičky.Poslední tři díly vás ovšem překvapí a zalíbí se vám na čtyři hvězdičky.A čtyři hvězdičky dávám i celkově tomuto seriálu.Škoda,kdyby měl film jen 13 dílů dal bych pět hvězdiček. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Po dvou sériích bylo vysílání seriálu zrušeno a byla zastavena produkce nových epizod. Důvodem bylo to, že místo seriálu začal vycházet komiks. (karlik4801)
  • Pouze Wasp ani jednou tým Avengers neopustila. (jh666)
  • Původní složení Avengers v tomto seriálu bylo: Iron Man, Thor, Wasp, Ant-Man, Hulk. V této sestavě se super tým objevil vůbec poprvé v roce 1963 v prvním čísle komiksové série Avengers. (liquido26)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama