Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

HonzaZ84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad! ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

Reklama

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama