Reklama

Reklama

MacIntyre: Nejdrsnější města světa

(seriál)
  • Velká Británie MacIntyre: World’s Toughest Towns (více)
Velká Británie, 2008, 10x45 min

Hrají:

Donal MacIntyre

Slavný investigativní reportér Donal MacIntyre zasvětí diváky do nebezpečí číhajících v podsvětí měst, která patří k turisticky nejnavštěvovanějším na světě. V Paříži hrozí rasové nepokoje, v Istanbulu se obchoduje s drogami, v Mexico City dochází k únosům. A jaké nebezpečí se skrývá v Praze? (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Začátek je slibný, potom novinář očividně tápe a neznalost prostředí a rádoby schůzky s pochybnými zlodějíčky, které vydává za velké ryby pražského podsvětí jsou k smíchu.Škoda. Praha má své problémy, ale určitě to není možné zachytit novinářem neznalým prostředí. Zhlédnuto: 1.díl (Praha). Moje hodnocení: 35%. ()

deanmo odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi dávno som chcel uveriť v MacIntyrovu investigatívnu žurnalistiku aspoň z časti. Neskôr keď sa prevalil podvod s vykonštruovanými scénami napádania a všemožných únikov, trapnými rozhovormi so "strašnými" gangstrami a podobne, som ostal znechutení. Pozrel som to zbežne ešte raz a svoje hodnotenie upravujem. ()

Reklama

Jumper636 odpad!

všechny recenze uživatele

snůška lží. Když dokázal lhát o Praze v tak nekonečně oprkslým měřítku, tak uboze průhledným stylem, postaveným na zaplacení ubožákům, kteří za párek v rohlíku předstírali mafiány, tak by si zasloužil kopačku na koule s rozeběhem, doživotním zákaz natáčení a soudní zákaz rozmnožovat svoje debilní geny. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

- ...haló? Donalde? Seš tam? Producent už ztrácí trpělivost. - Neříkej mi kurva Donalde, nejsem ten pitomej kačer, co mele blbosti. Já sem investigativní ten... reportér. A hvězda televize. A řikam ti, že se mi to ňák nezdá. Proč na farmě? - Páč to teď letí a televize na to dá chcechtáky. "Nejvidláčtější venkovské vidlákovy" se to menuje a budeš to moderovat. Z aparátu se ozve povzdech. - Ale mě se na žádnej venkov nechce, je tam špína a obtěžuje mě pohled na práci. - Děláme spolu snad poprvý? Všechno je domluvený, falešnej kravín, rezavý vidle... A ten co hraje zemědělce je prostě dokonalej. Prej snad umí řídit i traktor nebo co. Natočíme Tě, jak jdeš do kravína, jak hážeš vidlema a jak na Tebe křičí vidlák na poli no a zbytek se sfoukne bez Tebe a nebo ve studiu. Pojedem mou károu a ... - Kadibudka. Musí tam bejt hnůj a kadibudka. Natočíme, jako že jsem ji opravdu použil, to bude hit. Producent vteřinu přemýšlí. - Počkej, zavolám klukům... Z Donalova telefonu se ozvala přihlouplá melodie pro čekající na lince. Společnost bez skrupulí používá svobodnou tvorbu cizích autorů, aby nemusela vynakládat finance na poplatky za díla licencovaná v rámci nesmyslného systému autorských práv, na kterém sama rejžuje kupu peněz. - Hele, za sto bude jako pravá a za stopade s klimoškou. Producent byl zpět na lince. - Tak samozřejmě tu s klimoškou, nebudu se tam někde pařit. Těch stopadesát klacků snad máš, ne? - Vo to neměj strach, dodej výkon, já dodám věrohodnou kadibudku. - Ale vole, ať vypadám kůl. A počítej, že za ten smrad přírody chci příplatek! - Neboj se nic, všechno už je domluvený. Stačí tvůj podpis. Donal se uklidnil. Prachy se mu hodí, zrovna nějaký potřebuje na hromadu nesmyslů, který ještě nevlastní. - Oukej. Jak že se ta pitomost menuje? ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Diel o Pražskom podsvetí je priam katastrofálne zveličený, úplná fraška s nulovou výpovednou hodnotou. O to viac ma to mrzí z toho dôvodu, že Donal MacIntyre je ozaj kvalitným investigatívnym novinárom, ktorý má za sebou tak dobrý projekt, akým je MacIntyre Undercover. Dve hviezdičky dávam aspoň za o trochu lepšiu kvalitu iných dielov, napríklad Neapol, hoc som ešte úplne všetky nemal možnosť vidieť. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama