Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 3

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (1 121)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než jednička. Druhým Titánům se nedá upřít fenomenální technická zdatnost, především pak práce se zvukem a velmi přehledná akce (ačkoliv jsem jí podle traileru čekal více). Zároveň jsou akční scény velmi nápadité a v některých momentech i dost netradiční. Co je spolehlivě zabijí jsou pak nudné dialogy, stokrát viděná kostra děje, tzn. Rozdělit si úkoly, obeznámit se s hlavní misí, dojít někam pro něco a zničit hlavního záporáka. Sem tam po cestě někdo pomůže, někdo zase umře apod. V podstatě sterilní nuda. Ale dík vizuálu a solidnímu Worthingtonovi se to dá úplně v pohodě. Konečně 3D funguje jako 3D a není to jen aby se neřeklo. Což je oproti prvnímu dílu rovněž pokrok. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Minimálně nějak takhle měl vypadat první díl. Perseus už má vlasy a začíná vypadat jako polobůh, trikově je film na mnohem lepší úrovni, nestvůry jsou propracovanější a ani dějově snímek úplně nestrádá. Liebesman se prostě ukázal v mnohem lepším světle, než Leterrier, který s podobnou látkou naložil jako Homer Simpson s toxickým odpadem. Hněv Titánů má své chyby, ale je to zábavná jednohubka, která si na nic nehraje a proto k ní mám blíž, než k prvnímu dílu, který mi podupal klasiku. Takže - je zde několik much, ale jak jsme říkali na střední škole, když jsme si na xeroxu vyráběli falešné bankovky - slepej by to z dálky nepoznal. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Kdy si vy, přechytřelí mozkouni, konečně uvědomíte, že tohle není a ani nikdy neměl být Homér říznutý Euripidem se Sofoklovskými vlivy???!!! Já vím, kdyby měl Perseus komplikovaný, sexuálně - obsedantní vztah s matkou, jeho milá by umírala na rakovinu, bohové komunikovali ve filosofických jinotajích a celou dobu si ukazovali vyvinuté mnohoznačné symboly charakterizující palčivé otázky lidského bytí, kdyby to k tomu všemu celé bylo v daktylském hexametru a nejlépe v řečtině a kdyby hlavní hrdina v těch čtyřech existenciálních, černobílých hodinách stopáže jen sem tam zapíchl pár oblud, ovšem výhradně za účelem metaforického zdůraznění psychického rozpolcení vyrachtané baletky, to by tu bylo ale lepkavo a lezlo to v červených číslech ke stovce, co?? Tohle měl být nabušený, oddychový akčňák!! A-K-Č-Ň-Á-K, vy ufoni!!! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Máme tohle zapotřebí? Příště raději zůstanu u nařachaného traileru, a nebudu si kazit chuť filmem. Je to v podstatě úplně to samé jako jednička - abych nebyl takový hnidopich, tak jsem se o něco více bavil, i akce se mi líbila víc, ale... Nebo spíš ALE posledních pět minut je to nejhorší, co jsem v kině za dlouhou dobu viděl. Měl jsem co dělat, abych smíchy nepoprskal sedadla pode mnou - fuj! Desetkrát horší než Válka Bohů. I nový Conan se mi líbil víc! A zase o něco víc nesnáším těsné soubojové akční scény: to se kamera nemůže na chvíli oddálit? Koho zajímají roztřesené záběry na změť rukou a nohou, a rozmazané švihání mečem? To se v celém Hollywoodu vážně nenajde režisér (zdravíme Spielberga!), který by uměl natočit zajímavou, perspektivní akční scénu? P.S. 3D rozhodně nebrat, v IMAXu jsem si užil tak maximálně trailer na Spider-Mana. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé antické bludiště a naprostá ztráta času. Liebesman opisuje schéma jedničky a roubuje na něj další nudný příběh, kdy okostýmovaná parta hrdinů cestuje z bodu A do bodu B, a když je časově ve skluzu objeví se rychlý transport nebo dokonce přenášedlo, které je přenese přesně tam, kam je třeba. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama