Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Nó, ... která jiná komedie by si zasloužila větší hodnocení, než tato? A komu se nelíbí tato, je u mě bručoun nejapný a doporučuju mu, aby se díval na svět optimističtěji. Co takhle např. hledat v lidech to lepší? A věčně se v něčem nebo v někom nešťourat. To se pak na světě lépe dýchá. No nééé? :-) ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jeden tlustý požírač špaget natočil tak špatné filmy, že i dobročinné spolky je odmítaly promítat zadarmo. Tady ovšem Aldova improvizace po Italsku za francouzské peníze s Brunem Ferrari dopadla na výbornou. Skvěle zrežírováno, dokonalý soundtrack Vladimira Cosmy a Belmondo jak ho máme nejraději. Sympatický rošťák Mike Gaucher horká hlava, ale srdce má ze zlata. 👍 Produkce: Cerito films ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Mě prostě komedie Belmonda nesedí. Film Profesionál patří k mým nejoblíbenějším vůbec, ale žádnou ze svých komedii, se tomuto veledílu už nikdy nepřiblížil. Samozřejmě dám ještě šanci dalším jeho vážným rolím, ale s těma taškařicema jsem nejspíš skončil. Co se týká Zvířete. Buď jsem viděl nějakou o vtipy očesanou verzi nebo jsem vadnej. Přiznávám, že to není až tak špatný film, jen má tu smůlu, že mě ani chviličku ani trochu nebavil. Teda vlastně až na blbnutí s tygrem to byl takovy vrchol tohoto snímku. 30% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tedy jako komedie nefunguje film totálně. Příběh je zde strašně přízemní, ale nedělalo mi naprosto žádný problém se bez přehnaně zvýšené hladiny nudy v krvi prokoukat až do konce. Například takový Muž z Acapulca se mi však líbil nesrovnatelně víc, protože měl něco co zde zcela chybí - humor. Což je v komedii prvek dost podstatný. Chybí-li v komedii humor, tak se těžko chytím něčeho dalšího. Nezasmál jsem se ani jednou. Asi každý považuje za vtipné něco jiného. Dávám 2* přičemž nemám nejmenší tušení za co dávám tu druhou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez rozdielu žánru, snímky z prostredia natáčania filmu mám veľmi rád. Tento však, ale nebude patriť medzi síce tie najlepšie, ale rozhodne medzi tie najvtipnejšie. Ústredná herecká dvojica je asi tým najlepším v tomto podarenom dielku, a v tomto prípade rozhodne bude platiť to, že stará škola to proste vedela ´´dávať´´. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) je známý tím, že se v nebezpečných scénách svých filmů nenechává zastoupit kaskadérem. I v tomto snímku si většinu náročných sekvencí odehrál sám, včetně závěrečné scény s vrtulníkem. Režisér měl však velké obavy, aby se Belmondo nezranil, a proto k natočení zmiňované pasáže svolil až ve chvíli, kdy byl film téměř hotový. Během natáčení dalších scén si však několik zranění přivodit stihl. Při kaskadérské scéně, kdy několikrát po sobě padá z vysokých schodů v ateliéru, si velmi ošklivě podvrtnul kotník a při natáčení scény v zahradě zámku hraběte de Saint-Prix ho kousl tygr do ucha. (Vojcl)
  • Závěrečná scéna s lanem v kostele se natáčela pozpátku. (dandislav1991)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama