Reklama

Reklama

Recenze (37)

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ Na českém znění spolupracovali : Michal Holán ,Filip Švarc ,Martina Hudečková ,Petr Gelnar ,Jiří Schwarz ,Leopold Kohák ,Jitka Moučková ,Irena Hrubá ,René Slováčková ,Roman Hájek ,Jakub Saic ,Kristýna Válová ,Oskar Lodder a další. ☆ Překlad: Martin Havlíček ☆ Zvuk: Vít Janata ☆ Produkce: Jaromír Šindelář ☆ Dialogy: Lea Suchánková ☆Režie: Ivan Holeček. České znění vyrobila společnost Řitka video v DW Agentuře s.r.o. v roce 2013. ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak skvělý je..... Moment.. To není ten Thor od Marvelu. To je kopie Thora! Tenhle film jsem shlédl jen ze zajímavosti, ve stylu: Je to tak špatné, že musím ten film zhlédnout, abych uvěřil. A ono to je špatné. Laciné CGI efekty, hloupý děj, na tomto filmu je prostě hloupé vše. Odpad za odpadem. Koše už musí být plné. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale čekal jsem větší ptákovinu. Začátek je sice zmatené a nudné pobíhání po lese. Ale jakmile se dostaneme přes to je to konečně nějaká zábava. Už jen pro to jak je to blbé. Thor se dostane do našeho světa a je mu všechno fuk. Nediví se že existují auta, velké budovy. Nic mu není cizí a umí střílet z pistole jak ostřílenej veterán(a to střílel jenom jednou). Efekty jsou na poměry Asylumu slušné občas to sice ujede ale jde to. Horší to je s herci kteří jsou tak retardovaní až je to zábava mě dostávaly. Samotný představitel Thora mě rozsekával od začátku ta mimika herce byla fakt šílená. A Valesquezová z Mumie už má nejlepší za sebou a neměla co nabídnout. No další z Asylumovek který mě nějak neurazily ani neohromily. Ale podle mě se na to koukat jakž takž dá. ()

Richi007 odpad!

všechny recenze uživatele

No ku*va co tam všichni hulili za matroš? To se nedalo proboha ani dokoukat... 1. Jak se pod tohle mohla podepsat SyFy? 2. V roce 2011 už snad takovéhle triky neexistovali ne? To byla bída. 3. Scénárista a režisér to chtěli spíš parodovat ten příběh ne? 4. Dialogy naprostá katastrofa! 5. Při výběru herců na konkurzu vešel režisér a producent do čekárny a prohlásil "Všichni co tu teď sedíte a čekáte na svoji první roli, tak ji právě máte." 6. Od půlky to už byla taková nuda, že jsem usnul. ()

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

Byla to velká bolest a stálo to hodně úsilí ale podařilo se mi to dokoukat. "Thorův" brácha co má ksicht jak umrlec se snaží dobýt svět. První půlhodina je 15 minut pohled na papírovej hořící hrad a dalších 15 minut honění (se) po lese. Další neskutečně debilní hodinu sledujeme Thora s kámoškou teleportující se ze světa lidí do (asi) Asgardu a zase zpět pomocí nějakejch podivnejch portálů. Týpek hrající Thora vypadá jak mamlas a nenechal bych si od něj ani pohlídat kočku. Stupidní dialogy a divná práce kamery na výsledku taky nepřidají. Ke konci už mi vůbec nedocházel děj a jenom sem se modlil, aby už byl konec. Když pak náš superhrdina vytáhnul místo kladiva UZI, nevěděl jsem jestli se mám smát, nebo brečet. Jednu hvězdičku bych byl ochoten dát za slušný triky jenže když si vzpomenu, jak trapně to celý působilo, nemůžu dát ani tu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama