Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kevin James se opravdu vytáhl! Srovnání s Warriorem a přirovnání tohoto filmu k jeho "vtipnějšímu bráškovi" není vůbec nemístné. Zbožňuju to prožívání závěrečného zápasu s hlavním hrdinou a tady sem se fakt odvázal :D Nejsem si jistý, jestli na ty MMA scény měl dabléra nebo ne (nejspíš ano), ale ty souboje v klecích jsou fakt povedené a vůbec ne ošizené - a kvůli tomu jsem hlavně do tohoto filmu šel. Tudiž můžu s klidem říci MISE SPLNĚNA. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,193,961Tržby Celosvetovo $70,974,386Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ vtákovina ktorá až tak nezožiera, ušlo to, Kevin James ešte nie je tak prevarený ako Adam Sandler či Ben Stiller /55%/ ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Zvláštne. Film sa pozeral celkom príjemne, tých 100 minút sa nijako nevlieklo. Ale zasmial som sa len veľmi málo krát a celkovo som nemal pocit, že sledujem komédiu. Skôr len nejaký obyčajný nemastný, neslaný filmík. Preto sa mi nejako ťažko na konci Jamesovi držalo palce - absolútne sa nedalo akceptovať, že by niekto jeho rozmerov mohol poraziť niekoho ako Kryzsztof Soszynski (vo filme Ken Dietrich). Ak by to bola väčšia fraška a film by viac pritlačil práve na tej komediálnosti, možno by to išlo. Čiže celkovo v zásade pohodové sledovanie, ale ako dobrá komédia pre mňa určite nie. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama