Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dvd obal sľubuje výbornú komédiu, ale zďaleka nenapĺňa to, čo sľubuje. Nebavil som sa až tak, ako som si predstavoval. Niekoľko dobrých vtipov sa tu nájde, no veľký problém vidím v príliš čitateľnom príbehu. Keďže je takmer od začiatku jasné ako to skončí, tak tvorcom neostávalo nič iné iba vtipne(ako pre koho, že?) prerozprávať cestu k cieľu. Tu rezervy sú, miestami dosť veľké. Odkazy na Rockyho okrem hlášky: "Ešte jedno kolo!" a tréningových prestrihov pred zápasom som nepostrehol. Skôr ma zaráža až prílišná podobnosť s nedávnym Warriorom , kde rovnako zápasí učiteľ...Celkovo je to taká typická americká komédia s trápnym odkazom na konci, že Amerika je rajom na zemi. 60%. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to není o nic méně (po stránce choreografie a nasnímání) než standardní sportovní film. A stejně tak, jako většina sportovních filmů se nevyhýbá klišé. Jenže tady je navíc slušná dávka humoru. A pokud se zamyslíte, najdete hromadu sportovních dramat, které jsou stejně neobjevné, ale berou se navíc hrozně vážně (a přesto jsou některá opěvovaná). Z mého pohledu funguje Profesor v ringu v obou rovinách - komediální i sportovní (Kevin James v ringu válí). A ta trocha patosu v závěru? To se prostě dalo čekat. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návod pre furt štrajkujúcich a nespokojných slovenských učiteľov. Choďte do klietky, nechajte si rozbiť hubu a možno zachránite svoje teplé miestečko a krúžok, ktorý ste si založili na prilepšenie platu, a kam vlastne decká chodia len preto, aby mali rodičia dušu na mieste. Hodne priemerná komédia, vlastne ako všetky s Kevinom "King of Queens" Jamesom. Byť to polhodinový sitcom dám palec hore, ale celovečerné filmy jednoducho neutiahne. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama