Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Máte problém se ženami? - Ano, děsí mne! '' ------- Venku mrzne, po několika dnech mlhy mráz vše nádherně obkreslil krásnými krystalkami ledu. Bíle orámovaná krajina ostře kontrastuje s oslepující modří sluncem prozářeného prosincového nebe. Je posdlední den roku 2016 a já nevěděl co si doma pustit. A tak jsem sáhl po Lásce s vůní čokolády. Třeba mně to trochu vnitřně zahřeje řekl jsem si. Navíc romantický film jsem neviděl už delší čas a ani filmovému válečníkovi to čas od času neuškodí, ba právě naopak. A upřímně, byl jsem okouzlen. Film je nekutečně milý, hřejivý a příjemný. Jako by jste si dali šálek horké, voňavé sametové čokolády. A ačkoliv ve filmu vlastně o tu čokoládu ani moc nejde, navodí vám pocity jako by jste ji měli v ústech. A to nejen ve chvílích, kdy se ve filmu čokoláda konzumuje. Chvilku je to sladké, chvilku hořké, chvilku je chuť rafinovaná a chvilku jde až do trpka... Děj se výborně rozpouští jak plátek čokolády na jazyku a nikde nic nechybí ani nepřebývá. Každopádně vám garantuji, že se budete celý film culit a ústřední dvojici budete držet palce jak nikomu jste už dlouho nedrželi. A tu chuť na čokoládu, tu pochopitelně dostanete také! Nemohu jinak, tohle byla prostě klasická milá francouzská (belgicko) komedie. Nádhera! Po včera viděné Válce Roseových učiněný balzám na duši! :-) Dávám za 5 čistých košil. * * * * * ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Společný večeře Jeana s Angelikou jsou velechechtavý, ale on i celej zbytek příběh ze nese v zábavně romantickém duchu. Krátší stopáž nevpouští do příběhu žádnou nudu a i kdyby si chtěla ohřát ve filmu jen jeden prstíček, tak nemá kde. Z benoita mám radost v každým filmu, protože co role to paráda. Isabelle zatím moc nezmám, ale právě její pojetí Angeliky dalo příběhu správný legračně zamilovaný ulítlo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi lahodný zákusek z francouzského cukrářství, při němž zjistíte, že na tom, oproti dvěma hlavním hrdinům, nejste možná vlastně vůbec tak špatně:) Krásný příklad malého, krátkého, nenápadného filmečku, který však o to více potěší a navodí dobrou náladu. Spolu s úžasnou Čokoládou se jedná zřejmě dva nejzásadnější filmy, během jejichž sledování pocítíte nesmírnou chuť na čokoládu:) ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Film, pro který se přívlastek ,,milý" přímo nabízí. Je to jedna z těch romantických komedií, u které sice po celou dobu tušíte, jak to celé asi dopadne, ale sledujete to s přiblblým úsměvem a bavíte se dost na to, aby ani ten očekávaný konec nikterak celkový dojem nezkazil. Tento nenápadný snímek si tak rozhodně získal mé sympatie a mohu ho jenom doporučit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama