Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Průměrný a vcelku plochý snímek „zabalený“ do krásného filmového obalu. Gérard Simon, stojící za kamerou si určitě zaslouží uznání a pochvalu za estetické pojetí světa čokolády. Se zbytkem filmu je ovšem potíž: rád by byl Amélií i nesmělým blondýnem, rád by byl romantickým filmem i potrhlou komedií, ale vzhledem k bezradnému scénáři nedokáže být ničím z toho. Pokud bych měl přirovnat mé filmové očekávání k čokoládovému natěšení, je to podobné, jako když si koupíte čokoládu v lákavém, pozlaceném obalu. Rozbalíte ji a kousek ochutnáte. Pak se nevěřícně se podíváte na zadní stranu. Tam je miniaturním písmem napsáno: Made in Poland. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Na tuto malou nenápadnou komedii bych nejspíš nenarazil bez zdejších spřízněných duší a byla by to škoda. Jde tu o sbližování dvou nesmělých duší, které nám film předvádí lehce s jemným humorem a citem pro poetiku. I když vlastně nepřináší nic nového a je to vlastně celé hrozně naivní, tak si troufám dát i silnější čtyři hvězdičky ... a když potěší příště, tak 5 hvězdiček ji nemine. Doporučuji širokému publiku. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama