Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

kingik 

všechny recenze uživatele

Umírněnější Pohlreich, ale také o dost nudnější. Nemá totiž komu nadávat, koho peskovat a být za pana důležitého a pochopitelně ani nehláškuje. Že v podstatě vaří blivajzy, to už je vedlejší. Tady se nám předvádí, jak to roztáčí u grilu. Hodně stereotypní náhled na kulinářské umění mistra grilu. V podstatě se u toho dá usnout, a nijak mě to nenavnadí jít si do přírody něco ugrilovat. Serioznost Pohlreichovi až tak nesedí a jeho anabáze do restaurací jsou z diváckého hlediska "výživnější". Jeho mastné blafy z grilu jsou tak akorát peklo pro žlučaře, ale Rajko Doleček odborný dohled nad pořadem neměl. Místo toho je tam nechutná Halina Obrovská. 40% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "milovníka" dobrého jídla (kvalitních steaků... ANO, jsem toho názoru, že kdo nejí maso je "podezřelej") a požitkáře, se vším, co k tomuto označení neodmyslitelně patří (ne nutně za každou cenu vždy spojovat s jídlem :o)) je tento pořad vlastně za trest. Sledovat totiž Zdeňka Pohlreicha při přípravě těchto "božských pokrmů" má za následek, že přijít ke mně domů, (v momentě kdy koukám na tento pořad), musíte mít silný pocit, že u mě musela nevyhnutelně propuknout epidemie slintavky. Co dodat k samotnému pořadu a Zdeňkovi Pohlreichovi?! Snad pouze toto. Mám rád (obdivuji) všechny ty, kteří něco v životě dokázali, jsou skutečnými odborníky ve svém oboru, jsou ochotni se s námi o své nabyté zkušenosti podělit a v neposlední řadě jsou schopni, to nám (široké laické veřejnosti) srozumitelně podat. Potom jim i tu "skrytou" reklamu odpustím, (zvlášť, když je to na tak lahodný mok, jakým bezpochyby pivo je). Pravda, JÁ před Budvarem dávám přednost plzínce, ale to je věc názoru. Pokud to navíc podávají mluvou sobě vlastní, se smyslem pro humor, který je navíc naladěn na podobnou notu jako ten můj, nezbývá než říct....DÍKY Zdendo, drž se a slibuju (až budem na chatě příště grilovat), že si vzpomenu na tvoje slova, "že tomu 1-ročnímu pašíkovi to nemůžu udělat a "sprasit ho". Ostatně tím bych "nezneuctil" pouze jeho, ale řádně to posral hlavně sobě a to bych opravdu nerad. * ubírám za ty "vsuvky" (rozhovory s H. Pavlovskou). Nemám v podstatě nic proti samotné myšlence, že se dozvídáme začátky Zdeňka Pohlreicha, co ho vedlo k tomu stát se kuchařem, názory na současnou kvalitu českého pohostinství, ale jsem toho názoru, že do toho formátu to nepatří.(ne v takové míře). Zdendo, napiš životopis, kdo bude mít zájem ten si ho přečte (já určitě ano), ale zde se drž jídla jako takového. Všeho moc škodí (jak už to tak bývá, někdy je méně více) a pokud by se to ubíralo tímto směrem, mohlo by mít hodně lidí pocit, že už je "PŘEPOHLREICHOVÁNO"...... a to bych nerad. ()

Reklama

JohnDeRooy 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Pohlreich je mistr a snaží se jednoduchou formou vysvětlit to, co jiní zbytečně považují za magii. Stále se drží opakování jasných a jednoduchých pravidel, která samozřejmě fungují do posledních detailů. Oproti jeho dřívějším sériím je zde konečně prostor aby on sám uvedl jak to má rád on, jak by to doporučil, atd, a ne pouze na opravování ostatních kuchařů. Více pořadů s tak lehkou a příjemnou atmosférou :) ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Zdeněk se zde trefil opět do černého. Jako milovníka masa mě naučil pár dobrých triků a ukázal mi, že u nás pujdou všechny kupované marinády, či podobně složky, dochucené jinými věcmi prostě patří pouze do koše. Nikdy bych si ani nepomyslel, že udělat pořadně dobrý steak je taková věda. Zdeněk zde opět dokazuje, že určitě patří mezi elitu české gastronomie. Nemohu se dočkat dalšího grilování, kde nezapomenu na Zdeňkovo rady.U mě neni co řešit, krásných 80 %. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama