Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po několika dílech nejsem přesvědčen o takových kvalitách, jakým se dvěma sockám má dostat a jakým jsou prezentovány. Občas je to sranda, občas to baví, ale po většinu času jsem tak nějak koukal, co se děje a na to, že to je sitcom, bylo vtipu poměrně málo. Motivace pro sledování tam je, postavy jsou zajímavé, ale mě to už moc nebavilo. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fenomenální. Dřív jsem to neměl rád, přišlo mi to pitomí a praštěný. Ale jakmile jsem pronikl do psychologie postav, dostaly mě. Ale totálně. Místy až brilantní scénář, hlášek v jednom díle je tolik jako v jiných sitcomech za celou řadu. Chemie postav je přirozená i díky tomu, že hlavní představitelky jsou kamarádky i v reálném životě. Skvěle jim sekundují vedlejší postavy a Earl je asi nejlepší vedlejší postava hned po Bertě z Dva a půl chlapa. Pětihvězdičkový majstrštyk. Jednou větou: Nohy Beth Behrs, kozy Kat Dennings. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie? Kat Dennings je môj osobný favorit a asi jediná baba ktorej veľkej výstrih jednoducho zbožňujem. Za jej úsmev by som zabíjal a to že s nej spravili hláškovaciu primadonu je najväčšou devízou tohto seriálu. Ten sa rozbieha pomaly. Beth Behrs je neznesiteľne ukvákaná , ale nebyť roztomilých postavičiek Sofie, Olega a Hana bol by to podstatne väčší prúser. Vadí mi trocha že ako prevažná väčšina podobných seriálov je to len jedna variácia na tú istú tému - čím myslím sledovanie nejakého ciela - tu je to zarobenie peňazí , v How i met your mother - zase nájdenie dokonalej partnerky a tak ďalej. To spôsobuje, že film nepôsobí bezprostredne, čo ho radí do kategórie zábavných sitcomov na jedno použitie. Neviem si predstaviť že by som sa k seriálu vracal s rovnakou chuťou ako to robím v prípade Priateľov, alebo Big bang theory. Ale obhliadnúc od toho je tento mikrokozmos dobre napísaný a zahraný. Nie som si istý, či som pripravený na druhú sériu, ale čakal som podstatne väčší prúser, takže kto vie. 1.séria 60% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem k tomuto seriálu byla dost odtažitá a ze začátku (1. série) to pro mě byl jen průměr. Potom jsem viděla pár dílů druhé série a skoro celou třetí sérií a kvalita se o dost zlepšila, takže jsem zvýšila svoje hodnocení na 75%. Hlášky Max prostě nemají chybu. A časem musím dokoukat všechny díly. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Překvapivé zpestření nové seriálové nálože 2011. Skvělé dialogy, které snad vynutí úsměv i na tváři suchara. Nejvíce je kladen důraz na dvojsmyslné pojmy, takže to nemusí být vyloženě šálek pro každého, ale i postavy jsou velice sympatické. V každém dílu se sice najdou vyloženě trapné scény, ale jestli jsou z celkového počtu 50 maximálně 3, je to nepochybný úspěch! Oba dva palce nahoru. :-)) (Další letošní novinka - New Girl - je na tom přesně naopak.) ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (101)

  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)
  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)

Reklama

Reklama