Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zařízla jsem to asi v půlce druhé série, protože jsem už ani neměla chuť se dívat na další díly. Příběhu celkem došel dech, začalo se to motat stále dokola bez nějaké opravdové dějové linie. Za naprosto nešťastné považuju rozšíření role Jennifer Coolidge, narozdíl od hlasů na pásce, já měla chuť při jejím příchodu otráveně skučet. Jenže mým největším problémem je, že mi to nepřijde ani moc vtipné. Kvůli jízlivým kecům se nemusím koukat na televizi a upřímně Kat Dennings tu její drsňačku vůbec nežeru. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (101)

  • Keď Earl (Garrett Morris) povie repliku: "Well well, here comes the sun," ide o narážku na pieseň "Here Comes the Sun" od kapely The Beatles. (dwdb)

Reklama

Reklama