Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Slabota. Sklamanie. Vôbec som s tým nebol spokojný. Nemám žiadne predsudky voči americkým, teenagerským, romantickým komédiam. To iste nie. Rád občas zabrúsim aj do tohto lacného filmového subžánru. Ale tento snímok ma naozaj ničím nezaujal. Určite nenajdem desať dôvodov, prečo by som mu mal dať nadpriemerné hodnotenie. Nenajdem ich ani päť, ba ani len aspoň tri. Bolo to jalové, fádne, nudné. Nenašiel som si absolutne žiaden vzťah ku hlavným postavám. Nezaujal ma dej. Nepáčilo sa mi to. * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborný scénář, casting, hudba, v podstatě téměř vše, navíc film zviditelnil oba hlavní představitele -tak možná do dokonalosti chybý nové zpracování :-)/// Tahle romantická Teen komedie se v rámci žánru řadí mezi to nejlepší co je k vidění. Dnes už je snímek trošku starší a po čtvrtém zhlédnutí už film nijak nepřekvapí. Spíše bych řekl, že ho znám nazpaměť. Přesto vždy pobaví a dost dobře se u něj nasměji. Skoro bych řekl, že některé scény se staly již klasikou. Jen je škoda, že film nějakým způsobem nekatapultoval pohlednou Larisu Oleynik (znát ji můžete jako tajůplnou Alex Mackovou ze stejnojmeného seriálu ) do dalších rolí. Ale třeba se nekdy dočkám. Každopádně kdo neviděl, tak to hleďte napravit, rozhodně doporučuji./// Celkem 89%/// ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejlepší teen komedie, kterou jsem viděl. Možná trošku odvážné tvrzení, ale na rozdíl třeba od Prciček si tento film nevypomáhá fekalitami. Dějová linie je vzhledem k žánru nečekaně zajímavá a hlavně tady jsou skvělé postavy, které do příběhu přirozeně zapadají. Musím vyzdvihnout dvě. Černošského učitele literatury, který ze sebe sype jednu hlášku za druhou a s černou elegancí stírá všechny studenty. Když byl na scéně, tak jsem se válel smíchy. Třešničkou na dortu je pak záhadný samotář v podání Heatha Ledgera. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mladá uletená romantika podčiarknutá veľmi úsmevnými a presvedčivými výkonmi. Trošku rozpačitá réžia a dej zapadajúci prachom. Celé to od začiatku naznačuje len mierny nadpriemer, hlavne že to celé nenechali len na tú romantiku, pretože komédia je to hlavné, na čo sa film zameriava. 65%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavná, romantická komédia v období HIGH-SCHOOL, ktorá rozhodne nesklame ale pobaví. Vôbec som sa pri tomto filme nenudil...............Soundtrack Richard Gibbs: 1. I Want You To Want Me - Letters to Cleo [3:25] ,2. F.N.T. - Semisonic [3:29] ,3. I Know - Save Ferris [2:52] ,4. Your Winter - Sister Hazel [4:39] ,5. Even Angels Fall - Jessica Riddle [3:27] ,6. New World - Leroy [3:02] ,7. Saturday Night - Ta-Gana [4:26] ,8. Atomic Dog - George Clinton [4:44] ,9. Dazz - Brick [3:24] ,10. The Weakness in Me - Joan Armatrading [3:32] ,11. War - The Cardigans [3:57] ,12. Wings Of A Dove - Madness [3:00] ,13. Cruel To Be Kind - Letters to Cleo [3:01] ,14. One More Thing - Richard Gibbs [3:02], ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Původní nástin scénáře byl mnohem temnější. Mandella (Susan May Pratt) se v něm měla několikrát pokusit o sebevraždu, aby docílila spojení se Shakespearem. (Elisebah)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 53,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama