Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Víte, kdy se vyléčí naše česká zemička a my se zase dostaneme na vysoký světový standard? Až češi pochopí, že pouze práce, kterou budu milovat, které si budu vážit, a kterou budu dělat z láskou a brát ji jako své poslání, je může osvobodit a přinášet radost nejen jim, ale celému okolí. Věřte, že lidé vycítí, když má někdo svoji práci rád. Jak to sem patří? Howard Stern je právě takový člověk - na povrchu drsný až vulgární, ale uvnitř přesvědčený, že posluchač je ten, který musí být spokojený v první řadě. Zároveň se mi líbila jeho solidarita z kolegy a jeho inteligence, z kterou řešil vzniklé problémy. Libilo se mi i to, že rodina pro něho byla svatá, i když část z jejího života musel odkrýt do svého vysílání. Nádherný, pravdivý film, který si na nic nehrál a nesnažil se z diváků dělat blbce, tak jak tomu bývá v posledních letech hodně často u jiných filmů. Pro mne jasných 5. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Howard Stern si splnil svůj americký sen o cestě za slávou a úspěchem od vybojovaní pozice žádaného rozhlasového moderátora až po úspěšné zfilmování vlastnoručně napsaného životopisu se sebou samým v hlavní roli. I když by mě docela zajímal i pohled nějaké nezaujaté druhé strany na to, jak to vlastně všechno doopravdy bylo a jeho pořady bych se na rádiu ladit nesnažila, musím uznat, že si svou roli napsal i zahrál velmi dobře a pobavil mě. Viděno v rámci projektu 52 Films by Women. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Po překonání trochu obskurního úvodu s "prdeláčem" začíná zábavný filmek o životě jednoho "trochu jiného" rádiového DJ. Pochybuju, že Jan Šťastný (doufám, že to byl on, už je to přece jen nějaký ten pátek, co jsem to viděl) ještě v nějakém filmu použil takové množství vulgarismů, ale i tak je to i celkem koukatelné. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

"Hodil som granát na školskú budovu a zabil prinajmenšom dvesto detí..." Autobiografický film o najväčšom hoväde v obore rozhlasového moderátorstva svojej doby - Howardovi Sternovi. To jest Private Parts. Prešpikované hláškami, slovnými hračkami, primitívnym humorom a inými škandalóznosťami (napr. odstavec 2 a zákaz užívania siedmich obscénnych slov a ženský orgazmus v priamom prenose), ale tento film je najviac originálny a oceniteľný tým, že obrovské množstvo hercov/nehercov hralo samých seba a to sa len tak hocikde nevidí. Charakter hlavnej postavy je vymyslený celkom dobre a je tu veľmi pekne znázornený jeho osobnostný vývin. Nuž, čo už - nikdy som v podstate veľmi nevedel, kto Howard Stern v skutočnosti je, ale na základe toho, že prijal rolu v niečom ako je toto a dokonca si to nepochybne užíval, je mi všetko jasné. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proměnlivo. Většinu filmu jsem souhlasil s Alison, že Howard je hnusný hovado. Byly to hrozný oplzlosti a trapnosti, co si divák musel vyslechnout, a scénář v těch chvílích nikoho nešetřil a nikam nespěchal. Občas se něco podařilo, a hodně tomu pomohla filmově klasická černobílá silně kontrastní šablona - špatný-dobrý (nedaří se-daří se), a nic mezi tím. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)

Reklama

Reklama