Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Few Best Men-je jedna scénáristická vykrádačka s viacerých filmov-ktorá vôbec nefunguje a už v polovičke filmu musí mať divák toho dosť.Oproti Vo štvorici po opici sú to malé zmeny,ako napr:sfetovaná svokra,namiesto LEVA je BARAN-ktorému sa rýpu v zadku-a takisto sa po opici preberú a nič si nepamätajú ako aj drogy sú na dennom poriadku.Je to samé klišé a klišé-ktoré pôsobí veľmi trápne.HOD:27%.Škoda času!PS: scenárista Dean Craig je jeden veľký chudák a môže sa hanbiť-čo je toto za človeka? ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

To bola teda krávovina. Snaha natočiť britský Hangover vôbec nevyšla. Milujem britský humor a preto som sa na tento kúsok celkom tešil. O to väčšie sklamanie prišlo, keď som ho s nechuťou sledoval. Herci sú maximálne nesympatický, dej nezaujímavý, ,,vtipné" scénky sme už videli miliónkrát. Jedine nonstop napitý týpek ma celkom bavil. Ale to je na celý film veľmi málo. ()

Reklama

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama