Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

Sinclair 

všechny recenze uživatele

Né příliš povedená komedie, která spíše hraje na komickou soutavu herců, kteří jistě zazářili v jiných povedenějších komediích. Film se skládá ze tří částí. Prvních půl hodiny jsou dost trapné vtipy, další půlhodinky se image filmu trochu vylepšuje aby posledních 30 minut padlo opět do trapných scének a né moc vtipných vtipů. Osobně jsem se u tohoto filmu pobavil jen velmi málo a nebýt ve filmu obsazena velmi krásná Amanda Peethová, asi bych tuto podívanou po několika minutách ukončil. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale já už dost dlouho neviděl větší bláznivinu. Jeptišky, které mají v kostele posilovnu, únos, trenér v podání R. Lee Ermeyho… Zkrátka a dobře, mohl bych si vymyslet další důvody, které bych si i já následně mohl vyvrátit, tak jen napíšu, že u tohohle jsem se fakt zasmál. A Amanda Peet spolu s Amandou Detmer… zatraceně sexy kombinace! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ono to není vyloženě slabé, ale je to trochu slaboduché. Herci hrají tak, jak hrají a scénáři v brzku dojdou trumfy, a tak se herci různě pitvoří, a u některých, jako je Jack Black, to projde, ale při pohledu na trpící výraz Jasona Biggse nebo překvapivě nepřesvědčivou Amandu Peet, vám rychle dojde, že tahle komedie neoslní, ale úplná nuda nehrozí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako příšerná blbost, ale díky Blackovi a Zahnovi sem vydržel a fakt nelituju, sice i dál je to děsně pitomoučká komedie o ničem, jenže zároveň je další průběh i jedna velká totální hyper mega ultra giga super cyber zábavná řežba. Miliardy nečekanejch vtipů a hlášek a super svižněj zábavnej děj, kterej sice postrádá nějakou větší pointu, ale to nevadí, protože ostatní už obstará už zméněná dvojka Black-Zahn a k nim v průběhu filmu ještě přifařenej strašně vostrej kouč,kterej utek z vězení. No prostě jednoduše 3/4 filmu sem se málem posrával smíchy, ale komedie to fakt neni pro každýho ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama