Reklama

Reklama

Ženy v jedné malé vesnici uprostřed jihoamerických hor najednou zůstaly úplně samy bez mužů. Ti zmizeli do nějaké nesmyslné války a jediný chlapík, který ve vesnici zbyl, je otec Rafael. Ten se „obětuje“ ve jménu božího přikázání a poruší celibát, aby ženy mohly plodit mužské potomky. Jenže děti se nerodí a Rafael už jaksi nemůže ukojit všechny roztoužené ženštiny. Ženská vášeň graduje a Rafael radši bere nohy na ramena. Co jim teď zbývá? Vrhají se do náruče jedna druhé, z nevěstince udělají školu, vymyslí nové „ženské“ pojetí času a už nevěří, že by se nějaký muž mohl do vsi zatoulat. Až jednou…. Komedie usa o ženách a nejen pro ženy, ve které si hlavní roli zahrála slavná „zoufalá manželka“ eva Longoria. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Praštěná americko-hispánská komedie o tom, co se stane, když se ženy dostanou k moci. Je to taková emancipace ad absurdum, ale má to svoje kouzlo (zejména co se prostředí týče), a proto se to dá zařadit k možná trochu méně vtipným, ale stále ještě ke komediím. Je to zkrátka oddychovka s Evou Longoriou coby feministkou, která se chlapů rozhodně nebojí :) Je to celé zkrátka parodie feminismu. Což se někomu může líbit, jinému méně. Vzhledem k nízkému hodnocení to vypadá, že na csfd jsou samé feministky a feministi :) ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu s všeprozrazujícím, ale zajímavým názvem jsem čekal víc, než rádoby vtipnou, utopickou vizi lesbické společnosti, ničeho víc než zmíněné stupidity jsem se ale nedočkal. Ženské skoro hodinu a půl tlachají (nejprve o tom, jak bez chlapů vyměnit žárovku, později o tom, jak je jim všem hrozně fajn), sbírají citróny, zavádějí menstruační kalendář místo toho klasického mužského a vrhají žádostivé pohledy po každém kolemjdoucím chlapovi. To vše se odehrává v pestrobarevném prostředí sádrokartonové vesničky. Drtivá většina rozpočtu totiž asi padla za honorář pro Evu Longoriu a zbytek herců pravděpodobně nasbírali mezi neúspěšnými uchazeči o roli v nějaké kolumbijské telenovele. ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál slibného námětu o ženách, které mají ve vesnici jen jednoho muže (faráře). Toto slibovalo ulítlou komedii ale to by se toho asi musel ujmout někdo jiný, třeba Todd Phillips spojený s trilogií The Hangover. Takhle to dopadlo nedobře. Vizuálně to vypadalo jako jeden z 325 dílů nějaké latinoamerické telenovely. Scén na zasmání tam bylo jako šafránu a tvůrcům se tak maximálně podařilo z žen udělat pěkné budižkničemu, neschopné ani zakroutit žárovku a dobré tak akorát na to jedno. Škoda. ()

mikado007 

všechny recenze uživatele

Jako oddechová kulisa například k snídani se to určitě zkousnout dá. Žádnou velkou kvalitu od tohoto filmu však čekat nelze. Převážně velice jednoduchá komedie, která se místy zvrhává v lehce erotický film. Rozhodně mě film ničím neurazil, ale znova bych si ho nepustila a nikomu bych ho nedoporučila. Snad jen některé mužské v mém okolí by mohly potěšit vybrané lesbické scény. :) ()

myse 

všechny recenze uživatele

Ujetý film, který nehezkým způsobem uráží ženy tím, jak jsou neschopné, nesamostatné, nerozhodné a hloupé. Nejsem žádná feministka, ale tento vhled do ženské společnosti mě uráží. Kde to jsme, v 17. století? Vůbec nechápu, že se Eva Longoria něčemu takovému mohla upsat, ta * je jen a jen za ni, zbytek je potrhlá novodobá telenovela plná hysterických, upištěných ženských, předvádějící pochybné herecké výkony. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama