Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na tuhle šílenou hovadinu jsme se dívali ve škole a já se za sebe styděla, že to sleduju taky. Co mi na tom vadilo? Všechno. Úplně hrozně nesympatičtí herci, nevkusný, vulgární humor, nepochopitelně trapné dialogy, o příběhu snad ani nemluvím. Nemělo to originální vtip, prostě jen sračky, co si někdo vycucal z prstu. Ale někdo tohle třeba žere. Ale já v tom nevidím žádný smysl. Zbytečně jsem ztratila 93 minut života nad tímhle paskvilem bez myšlenky. Vážně se divím, že někdo tomuhle dá i pět hvězd. Víc k tomu nemám co říct. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Začne to typicky špatným a otřepaným žertem s masturbuváním; tentokrát se šnorchlem, šunkou a jakousi rukavicí. Na začátku filmu jsem se obával, v prostředku jsem byl spokojený a na konci bych tento počin hodnotil možná výše než obsahově blízký Eurotrip. Pár vtipů mě rozesmálo, několik trapností se dalo v pohodě přežít. Co více si v daném žánru přát? Byla to moje první CSFD projekce, tak dám s klidem čtyři, protože atmosféra v kinosálu byla celkem prima. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přizdisráči se vrátili se stejnou dávkou humoru jako tomu bylo u seriálu. Úsměvné scény střídají chvíle, kdy se nemůžete udržet nesmát, do toho nějaký ten humor za který by jste se nejraději propadli do země. Jako plus je určitě i vyměněné omšelé anglické prostředí za pohodové Řecko. Seriál není nutné vidět, ale k pochopení postav si to užijete více a pokud jste mladý, máte rádi zábavu, určitě vás to naláká na letní dovolenou. Dávej pozor, aby nepřepadla přes palubu nebo... Budou si myslet, že jsem nový ostrov? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na tenhle film hlavně proto, že jsem viděl komedii a chtěl jsem vypnout. Nevěděl jsem, že to je vlastně pokračování vcelku úspěšného seriálu. Možná taky proto mě ty čtyři kluci neuvěřitelně rozčilovali. No, vysloveně srali. Postupem času mě ale všecko, co prováděli a jak jednali začalo bavit. Kolikrát jsem se i vysloveně zasmál. Nevím, jestli se úmyslně na ten film budu chtít podívat znova, ale když bude v tv, nechám ho zaplý. Jo a určitě bych se moc rád chtěl podívat na ten seriál... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

První půlka je výborná, od scén s masturbací přes "pussay patrol" trička po ubytování "all-in" v jižanském stylu. Docela dobře se tu kombinuje hodně nevybíravý vulgární humor se scénami, ze kterých úplně fyzicky kape trapnost (ale to si myslím, že bylo takhle udělané schválně). Ve druhé půlce začíná trochu docházet dech a na konci to sklouzne do totální pohádky ("největší loser sbalí úplně tu nejžhavější kost, protože ta v něm pozná ty pravé hodnoty" MUHEHEHE). Celkově tři kousky. Nelituju času, ale kdyby se tvůrci nebáli přitlačit na pilu, mohlo to být pět. Pokud máte rádi kultivovanější humor a nelíbí se vám neúcta k ženám (nebo vlastně neúcta k lidem obecně), odečtěte si od mého hodnocení tři hvězdičky. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama