Reklama

Reklama

Upřené dědictví

(amatérský film)
všechny plakáty
Celý film
Historický / Dobrodružný / Krátkometrážní
Česko, 2011, 10 min

Obsahy(1)

Dávno pohřbená historie jednoho panství ožívá shodou nešťastných událostí v moderní době. Hlavní hrdina se po tragické smrti obou rodičů dozvídá, že jeho biologické kořeny jsou někde úplně jinde, než si do té doby myslel. Deník objevený v místním muzeu ho dovede až na opuštěný zchátralý hrad, který až do první světové války patřil jeho předkům. V ruinách hradu začíná rozkrývat pravý osud posledního pravého Eferengera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (4)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Paní Gumbírová nesporně nějaké kvality má, ani cit pro tzv. vizuálno bych ji nemohl upřít. Nicméně, tento snímek na mě působil tak komorním dojmem, že jsem byl sotva schopen to dokoukat s jakous takous udrženou pozorností. Nechci nějak rýpat již tak rozrýpaný záhonek, ale ubrat tomu osm minut a střihnout to jako akční trailer by určitě pomohlo a mástrpýs by byl světě. Takhle zklamaně dávám palec dolů. ()

Dymnik 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl popis trochu jsem se obával, že se do deseti minut nemůže vše vejít a ono vešlo. Neviděl bych to až tak černě. Snímek mi připomína mix seriálu Strážce duší (seriál) (2005) v kombinaci s hrou Posel smrti a tedy je pro mě celkem koukatelný. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak černě, u mě se dokonce podařilo skoro dosáhnout průměru, s tempem snímku jsem totiž neměl žádné problémy, co mi ovšem vadilo dosti, byl takřka hovadní scénář, u kterého se prostě projevila jeho nedodělanost, deset dní na přípravu a tvorbu komplet filmu i s psaním scénáře je prostě málo, navíc jsou tam i pitominy jako např. tvorba louče, tahle by vyhořela během deseti minut... Herecké výkony sice horší, ale ne každý si může sehnat do studentského filmu profi herce. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film byl napsán, natočen a sestříhán během 10 dnů (ČSFD)

Reklama

Reklama