Reklama

Reklama

Ninjago - Restart

(série)
všechny plakáty
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, 2014, 2 h 56 min (Minutáž: 22 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po porážce Overlorda začínají ninjové nové životy. Ale brzy zjišťují, že zlo nezmizelo na dlouho. (Netflix)

Recenze (4)

KGBelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této série má velmi smíšené pocity. První polovina série mě nijak nezaujala a nindroidi a Overlord nebyli nijak zajímavý a nepřišli mi nikterak zajímavý. Asi v polovině se toto však změní a seriál se stává opravdu dobrý. Vesmírná linka je zatím doposud to nejlepší, co jsme mohli vidět a finále je dech beroucí. Souboj Jaye a Cola o srdce Nyii mi přišel zcela zbytečný a absolutně náhodný. Nya a Cole doposud neměli žádný pořádný dialog a ani během série mezi nimi nevznikla žádná chemie. Tato linka série mi opravdu vadila a celou sérii mi Cole opravdu vadil a jako náctiletá dívka jsem fandil Jayovi. Mezitím co  Garmadon na straně dobra byla zajímavá volba a jeho interakce s Lloydem patří mezi nejlepší části série, Wu na straně druhé byl zajímavý koncept, ale nevyužitý potenciál. ()

Bob0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklamalo ma, že séria má len 8 častí, pretože nápad s nindroidmi sa mi zdal zaujímavý. Prvá epizóda začala pokojne. Ninjovia sa stali učiteľmi, Garmadon je zase človek a Ninjago city sa po zničení Overlorda obnovuje a stáva sa z neho New Ninjago city. Potom sa to ale rozbehne a do konca nezastaví. !!!POZOR SPOILERY: Možno by som sa viac zameral na nindroidov a vynechal epizódy keď napríklad musia ninjovia ísť do digiverzie, alebo epizódy vo vesmíre. Taktiež by som zbytočne nevracal Overlorda, aj keď tentokrát sa to tvorcom podarilo. A koniec so Zaneovou smrťov bol dojímavý 😢. KONIEC SPOILEROV!!!   Nakoniec celkom podarená séria, hoc mohla dopadnúť oveľa lepšie. /65%/ ()

Reklama

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úspěšných sezónách se Ninjago vrací s novou svěží řadou, která má tentokrát za záporáky nindroidy. V této sezóně se sejde hned několik důležitých padouchů s propracovaným charakterem a navíc je tu i několik podstatných nových postav, které jsou na straně nindžů. Poprvé je tu Garmadon jako hrdina a naopak Wu je tentokrát na straně zla. Tato technologicky zaměřená série má opět dobrý příběh a jedno z nejlepších finále tohoto seriálu. ()

Zajímavosti (9)

  • Při útěku z Ninjago City má Jay u sebe technomeč, přestože všechny technomeče předtím dali Wuovi. (Cardo)
  • Při prvním setkání se Skalesem promluví Kai hlasem Jaye (v českém dabingu). (Cardo)
  • V Chrámu udatnosti má Lloyd brnění kamenné armády ještě předtím, než ho správně měl mít. (Cardo)

Reklama

Reklama