Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen dal dokopy partu ľudí, s ktorými už niečo hral, alebo ktorý hrali podla jeho scenára. Spoločne sa teda zišli pred kamerou aby si zo seba robili prdel. A ono to prdel fakt je. Perfektné obsadenie a brilantný humor, ktorý nepozná konca. Každá postava ma svoju scénu, film ma čím prekvapiť, soundtrack je perfektný a tiež pridáva na vtipe. Film, ktorý nie je určený pre všetkých a v tomto prípade platí pravidlo: čím viac máte napozeraných filmov, tým viac vás bude baviť tento film. 90% - 5* ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Tohle mně vyrazilo dech. O filmu jsem delší dobu věděl, ale netušil jsem, že se to týhle bandě komiků tak povedlo. Herce už dobře znám a někdy je i pozorně sleduju, a tak jsem si maximálně užíval to, jak hrají sami sebe, jen svoji přehnanou verzi, často až jakousi karikaturu (např. o Michealu Cerovi se vypráví, že dokáže být nepříjemný a nafoukaný, takže tady je to slušnej zmrd, co fouká po lidech koks a plácá Rihannu po zadku - která mu za to hnedka jednu napálí zpátky). Humor je tu samozřejmě pořádně ujetý a přisprostlý, na tom si přeci jen tihle komici zakládají. Jen tady to teda rozjedou na max a humor je tu často pořádně černý. Thle je vlastně hororová komedie. Ve filmu dokáže vládnout pěkně nepříjemná atmosféra, a často se tam dějí dost znepokojivé věci, i když se ti pošuci snaží na apokalypsu nemyslet a občas si ji i pěkně užít (hlavně díky chlastům a drogám). Hororové komedie nejsou nic nového, ale tenhle kousek na mě působil fakt originálně. Je maximálně puberťácký, zároveň hororově znepokojivý a má svůj styl. A příběh je skvělý. Je dobře promyšlený a dokonce tu vidíme i nějaký ten vývoj postav. Super. (9/10) ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Největší komediální událost roku ! Tahle partička si to doslova užívá a je tu spoustu nezapomenutelných scének: Michael Cera na kokainu, trailer na sequel Pineapple Express, Eastbound and Down entré Dannyho McBridea .. a takhle bych mohl pokračovat ještě dál, ale nejsem zmrd, abych to tady celé vyspoileroval. Navíc i digitální triky, i když nejsou celou dobu úplně perfektní, fungují naprosto skvěle a to nezmiňuju ani gore, které se taky náramně povedlo. Jinak, is it only me, nebo se všude, kde se sejde McBride a Franco musí sekat péra ? Ale tak, koho to nakonec sere, že ? Dlouho jsem se takhle od srdce z plnych plic nezasmál ! Všema dvaceti ... všema dvaceti. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Partička bývalých Machrů a šprtů je sice dostatečně sebeironická na to, aby si ze sebe dělala prdel a častovala se nadávkami nejhrubšího zrna, ale chybí jim trošku soudnost, co se týče promyšlenosti filmu. Tvůrci sází na to, že jsou prostě celebritami k sežrání a že diváci budou jásat pokaždé, když se sejdou na obrazovce. Občas se pracuje i se samotným statutem herců, např. role hodňásků Michaela Cery vs jeho role prasáka zde. Scénář Seth Rogen nejspíš splácal na párty podobné té v úvodu filmu a dialogové improvizace na tom nic nevylepší. Apokalypsa v Hollywoodu může posloužit jako jednorázová jednohubka pro relax více lidí u obrazovky, ale rozhodně není kvalitním filmem, ani zapamatováníhodnou komedií. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Super skvělej nápad, díky kterýmu se mi konečně plno herců zase trošičku sblížilo a zlidštilo. Hrají tady totiž sami sebe. Do toho ale přijde brutální apokalypsa, která je ve všech ohledech totální nic neříkající nesmysl a tak jediné, co drží nad hladinou je celá řada místy dost brutálních hlášek jednotlivých herců, co se navzájem stírají a předhánějí v tom, kdo bude lepší. Líbí se mi o to, že plno herců prostě ukázali sami sebe, a že si ze sebe kolikrát dokázali udělat upřímně legraci. Vadí mi pro změnu to, že některé forky byly dost zbytečný a za hranicí. Chvílemi jsem se fakt dobře nasmál, abych se následně smát přestal a čekal zase na nějakou hlášku, která mi opět udělá radost. Seth Rogen a Evan Goldberg ale vymysleli skvělej nápad a plno těch herců tam mě přesvědčilo, že jsou skvělá parta, která umí rozesmát, a se kterou do budoucna budu v rámci Ameriky rozhodně počítat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama