Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

lamps 

všechny recenze uživatele

Úkol splněn. Rihanna vyšpulila prdelku, Hermiona dala Rogenovi přes hubu sekyrou, Hill si na vlastním těle vyzkoušel vymítání a Craig Robinson si připsal nejkultovnější hlášku, jaká byla kdy před nebeskou branou pronesena. Humor má sice výkyvy a často se míjí účinkem, scénář zaujme spíše jako sled různých parodii, než-li coby šílený celek, a krvavé scény jsou přespříliš samoúčelné a zbytečné, ale jako americká hovadina na jedno zhlédnutí si to pořád drží velmi snesitelnou úroveň. Navíc herci se krásně vyřádili a jejich bezrozměrná upřímnost a poplivání vlastních charakterů svědčí o tom, že hollywoodští herci nejsou jen superhrdinové a charitativní ikony. Robert Downey by se jistě mohl připojit :D 70% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Freaks forever, man... No, nevím. Parta, která se kdysi sešla pod taktovkou Paula Feiga a Judda Apatowa na natáčení kultovního seriálu Freaks and Geeks v posledních letech chrlí jednu politicky nekorektní řachandu za druhou, ať už je zrovna Zbouchnutá, Superzlá, dává (či dostává) Kopačky, hulí Travičku zelenou, zachraňují princezny jako Princ a pruďas či nejnověji zažívá konec světa z pohodlí vlastního bejváku v Apokalypse v Hollywoodu. Faktem je, že přestože jde o docela vtipný film (s několika hodně přísnými momenty - viz. Michael Cerra na koksu), začíná tady silně fungovat princip zmenšující se návratnosti (diminishing return) - pokud jste viděli pár z výše uvedených filmů (je jich samozřejmě ještě daleko víc), budete mít možná tu a tam nepříjemný pocit deja vu a dojem, že platíte za něco, co už jste viděli. Takže tak. Mě osobně nezbývá než doufat, že si tahle nesporně talentovaná banda dá nějaký delší inspirativní trip v poušti a přijde příště s něčím novějším. 60% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť nevyrovnané a to najmä úvod a niektoré kostrbaté dialógy na začiatku filmu. No hlavne záver je preplnený skvelými gagmi, prekvapujúcim dejom a mega záverečnou scénou! Michael Cera, Danny McBride a najmä Craig Robinson rule (the end of) the world! Zvyšok highlightov by už bol na úrovni spoilerov! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To nám tu zase jednou vyrostla zeď, která odděluje tábory intelektuálních svatozářníků a primitivních hovádek. Co se dá dělat, jestli mě dvouhodinovky v kině mají bavit tak, jako tahle, klidně budu hovádko. Hovádko na té straně barikády, kde je větší prčunda. Takže jestli si přeju odstranit zeď, Esterko? Ani náhodou! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je presne môj typ komédií, skvelý humor a k tomu skvelé herecké obsadenie. Príbeh je síce slabí, ale sú tam skvelé efekty a film je dosť krvavý. Najlepší boli James Franco a Jonah Hill. Vtipné bolo spomenutie na Jamesove účinkovanie v Planéte opíc. Som rád že herci hrali samých seba a že tam boli snáď všetci mladí komediálni herci. Naviac dej svižne odsýpa, o krv fakt nie je núdza a postavy nie vždy jednajú tak, ako by človek čakal. Za mňa snáď komédia roku. Backstreet Boys v nebi na konci pobavili. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)
  • Původní název filmu byl "The Apocalypse". (R´Hell)
  • Michael Cera původně neměl Rihannu plácnout přes zadek, ale jen naznačit pohyb a zastavit těsně před dotykem. Na kameře to však nevypadalo věrohodně, a tak se jí Cera zeptal, jestli ji může opravdu plácnout. Rihanna souhlasila, ale jen pod podmínkou, že ona dá jemu také opravdovou facku. S každým dalším opakováním scény přidávala úderu na síle, protože už ji nebavilo nechat si osahávat zadek. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama