Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hubený moderátor, který dělá moderátora asi proto, že rukama mu to moc nejde, hlavu na řízení lidí také asi nemá, tak aspoň okecává obyčejnou práci. V mnoha dílech jsem těžkou dřinu opravdu neviděl, a když, tak vyváženou dobou těžké pohody. Na druhou stranu ty nejjednodušší práce náš průvodce zvládá, tak třeba se někde chytí, když ne v televizi, může sbírat odpadky (ale že by to byla těžká dřina?). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že některé druhy práce bych opravdu dělat nechtěl a to nejsem zrovna „cíťa“. Nicméně v takových hovnech bych se hrabat vážně nechtěl. Každá práce má své pro a proti, jsem ale rád za tu mou, i když si občas taky pěkně zanadávám. Každopádně jsem viděl jen opravdu minimum jednotlivých epizod a musím uznat, že zrovna dvakrát povedená „kopírka“ tohle tedy není.  A svou vinu na tom má i samotný hlavní účinkující… ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Dobré to bylo. Špinavá práce v českých reáliích. Já se u prvního dílu hodně pobavil a jeden bod strhávám za moderátora, co mi moc nesedl (určitě by se hodil někdo charizmatičtější) a ten hloupý šumový filtr na bílém pozadí. Uvidíme, jaké budou další díly. Po první sérii měním hodnocení ze čtyř hvězdiček na pět. Tohle nemá cenu porovnávat s Dirty Jobs. Těžká dřina prostě funguje v českých reáliích a podle toho se tak chová. Nabídla mi přístup do velmi zajímavých lokací a popsala, jak to v nich funguje. Já se u každého dílu bavím a to se nestává moc často. Nevidím důvod, proč bych měl strhávat body. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi hodně líbil, sou sice slabší a nezajímavý díly, který tolik nenadchnou. Většina dílů je ale zajímavá a viděli sme neobvyklá místa, na který se jentak nepodíváme. To že je pořad z česka spíš vítám, protože sledujeme co zažívají lidé odsud a né v USA nebo na druhým konci světa. Délka mi taky vyhovuje a nejsou díky tomu nudnější pasáže jako u Špinavé práce. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Špinavou práci jsem sledoval a budu dále sledovat, ale tohle je prostě jiné, i když si to základní nápad bere, ale je zde několik rozdílů: nejde jen o špinavou práci, jeden díl zobrazuje pouze jednu práci, odehrává se to v Česku (tím odpadá to, co jsem si u špinavé práce často říkal, tahle práce u nás není). Jinak na moderátora jsem si zvykl a celkově nemám výhrady. Ve druhé řadě se z moderátora stává harcovník a dává to najevo hláškami, jinak beze změn. A třetí řada stejná jak druhá, jen bych řekl, že je moderátor místy vtipnější. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)
  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)

Reklama

Reklama