Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

lioncel 

všechny recenze uživatele

V tomto pohodovém, kvalitně ozvučeném filmečku se dozvíte, jak se dá v jednom okrese s docela chytrým šerifem udržet kriminalita v rámci daných možností v celkem rozumných mezích – aniž by to automaticky znamenalo přeplňování státních věznic dalšími nevzhlednými povalujícími se vězni .. dále uvidíte jak to dopadne, když zabijácký gang nesmírně žhavých a ambiciózních, hodně protřelých a drsných, tvrdých a ozbrojených, velmi nebezpečných a velmi sexy cool slečen, pohybujících se zásadně a pouze jen na opravdu krásných jednostopých strojích, vyrazí zatnout tipec třem sympaťákům z balíkova, kteří nejen, že nemají maturitu, ale dokonce ani dokončené základní vzdělání, zato jsou ale rodina - bratři, kteří drží za všech okolností spolu a mají k tomu velmi zajímavě rozděleny své úlohy: jeden za všechny tři myslí a taky si uzurpuje právo balit holky, druhý by chtěl myslet a také balit holky, třetí je specialista na hrubou práci .. no, vlastně ten druhý je něco mezi prvním a tím třetím .. co ještě tak dodat? .. prostě zběsilá super jízda! … ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Some fuckin' great redneck action commedy! Tahle jižanská akční komedie (nebo spíš groteska?) mě neskutečně potěšila. Vynikající herci, skvěle ujeté hlavní postavy, spousta krve, střílení, vidláctví a nečekaně i trocha filozofie nebo osobního dramatu, chcete-li. Takhle napsaný to vypadá jako eintopf, kterej na první dobrou vypadá jako řádně zahuštěné projímadlo, nicméně opak je pravdou a před námi leží lahůdka na příjemné nedělní dopoledně plné hlášek, ujetého humoru a pár tun střeliva. Me likey! Ya-hoo! 85%! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama