Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Znáte to, večer si sednete nebo lehnete k televizi a hledáte film či seriál který by vás mohl bavit, a já když tohle dělám a vidím tam film s vánoční tématikou tak si ho nesmím nechat ujít ! Doba ledová je série kterou miluji a i když se novější díly moc nepovedly tak ty starší jsou úžasný ! Ze začátku jsem od filmu nic moc nečekal ale dal jsem tomu šanci a musím říct že mě film velice překvapil ! Animáky už moc nesleduji a když se na nějaký podívám tak to neskončí moc dobře, ale zde to bylo fakt jinak ! Už jenom začátek naznačoval že to bude něco co fakt pobaví, což se také stalo. Humor v animovaných filmech mě nikdy moc nezaujme zde to bylo opět jinak, u animáku jsem se zasmál naposled tak před třemi lety takže jsem rád že jsem se konečně zasmál ! Také mě velice pobavily postavy např: Scrat atd... protože to je moje dětství ! Scrat vždy pobaví, Broskvička také, dále bych jich výjmenoval aspoň 100 :D. Jsem rád že jsem si konečně udělal čas na nějaký takový film, a také vám musím říct že si tenhle filmeček nesmíte nechat ujít ! Celkem mě ale také překvapilo nižší hodnocení a zase se u mě děje že i filmy z nižším hodnocení umí skvěle pobavit ! Jak už jsem psal jsem rád že jsem film viděl a všem ho doporučuji ! 8/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduché, ale na kraťas v pohode. Žiadny nápad sa príliš nenaťauje, dokonca ani veverica nie je stredobodom pozornosti (najvyšší čas, aby s jej eskapádami začali šetriť). Začal som to pozerať s českým dabingom a musel som to vypnúť a počkať si na slovenčinu. Sid bez problémou so sykavkami, to skrátka nie je ono. Trochu lepšie ako KUNG-FU PANDA SLÁVI SVIATKY, podstatne lepšie ako SHREKOVE PRVÉ VIANOE... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Blíží se doba Vánočních svátků, a ani u Mannyho a Ellie tomu není jinak. Vánoční přípravy ale naruší (jak jinak?) Sidova bezprostřednost, kdy zničí Mannyho vánoční kouli, a tím se octne na Santově seznamu zlobivců. A tak se musí Sid (i s přáteli) vydat až na Severní pól, aby své skutky odčinil ... Po loňských Shrekových vánocích jsem něco podobného čekal i od tvůrců Doby ledové, a ani to netrvalo tak dlouho, a je to tu. I když tyto vánoční kraťáky dvakrát nevyhledávám, u Doby ledové jsem se docela dobře bavil - několik scén bylo neskutečně vtipných, veverka Scratt zase úřadovala, a tak mi až tolik nevadila ani infantilní příběhová linie se Santou a zničenými vánocemi. A konečně vím, jak vznikla tradice s vánočním stromečkem, a celé mi to připomnělo, že bych jej měl začít pomaličku také shánět... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný ničím nezaujímavý krátkometrážny vianočný sequel, ktorý v zásade len kopíruje podstatu podobných dielov z podobne úspešných animákov. Ani Scrat to tentokrát nevytiahne do lepšieho hodnotenia, aj keď bol opäť skvelý ako vždy, mal ale málo priestoru. Na vianočnú pohodu fajn, inak ale zbytočnosť. 55 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Víš o tom, že zpíváš balvanu ? Je to tradice. CITÁT - Vánoční strom ? Slyšíš, jak to zní směšně ?........... Edííííí, kde jsííí !!!!! Co blbnu to jsem já. Žlutý sníh, ten miluju !!! No a nakonec si zaspíváme o kouzlu vánoc. A Scrat ? Také přinese své kouzlo. A jaké že to bylo ? U pavouka jsem se strašně lekl. Chcete normální hodnocení nebo vánoční hodnocení ? Bylo to krátké. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama