Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin

  • Japonsko 進撃の巨人 (více)

Obsahy(1)

Před sto lety se na Zemi objevili titáni. Pro lidstvo to znamenalo jediné – téměř úplné vyhlazení. Přeživší se schovali za vysoké hradby, přes které by se žádný titán neměl dostat, ale opravdu to tak je? Po mnoha letech, kdy se lidé nemuseli obávat o své životy, se situace mění, když jsou hradby prolomeny. Kdo se těm obrovitý zabijáků postaví?! (Zíza)

(více)

Recenze (59)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po tom všem lamentování ze strany až poněkud chorých fanoušků SnK se pro mě osobně jednalo o příjemný restart, respektive lehce volnější adaptaci předlohy, které bych vytkl leda tak poměrně rychlý a uspěchaný nástup, kdy se to očividně nesnažilo o kdo ví jakou velkolepost a pak nakonec trochu divné titány, kteří by rozhodně neměli působit tak, jak zde působili - jako vysmátí magoři. Jinak se mi ale první polovina live-actionu líbila a příjemně překvapila. Jsem zvědav, s čím přijde druhý díl. ()

midget 

všechny recenze uživatele

Epic fail. Kromě titánů, kteří vypadají docela slušně, tam je špatně úplně všechno. Je to zmatený, děj je oproti předloze zredukovaný do úplně nesmyslného minima, scény s titánama a živýma hercema vypadají jak z nějaké Harryhausenovky a navíc je to ještě celé hozené do vyblitých tmavých odstínů, takže vizuálně je to dost hnus. ()

Reklama

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Ani animovaný seriál mě bůhvíjak nenadchnul, ale poroti téhle sračce je to klenot. V tom filmu není dobře snad nic. Otřesný vizuál, nejpodřadnější herectví, děj plácající se nesmyslně odnikud nikam.. Prostě děs. Vůbec mi neleze do hlavy jak takovouhle značku mohli japka tak beznadějně rozmrdat.. Třeba jim už tenhle fenomén leze na nervy. Možná šlo o charitativní projekt a film natáčeli mentálně postižení... Ale spíš jen očekávají, že i smradlavé hovno s nálepkou “Attack On Titan“ se vpohodě prodá. OSTUDA! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film má jen dvě polohy: 1) kdy jen zíráte co se to děje (titáni na scéně) a jakou mají autoři fantazii. Krev stříká po kanystrech a občas jsem se neudržel nezírat s otevřenou pusou... 2) moralisticky-žvanivou. Ten kdo má filmy made in Japan rád to bere jako normálku, ale ten kdo není zvyklý bude trpět. A s ohledem na to, že se mluví v polovině filmu (možná i o něco víc) bude trpět celkem dost. Za sebe dávám díky originalitě a tomu překvapení průměr. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Původním záměrem produkční společnosti bylo obsazení režiséra Tecuja Nakašima. Prohlášení o jeho oficiálním obsazení se objevilo v roce 2011 z kraje listopadu, aby se jen měsíc nato objevila zpráva o jeho náhlém odchodu od rozpracovaného filmového projektu. Důvodem režisérova odchodu byla markantní rozdílnost v kreativním pojetí celé komplexity snímku se zástupci produkční společnosti. Následující rok se filmového projektu ujal režisér Šindži Higuči. Natáčení filmového snímku odstartovalo v květnu roku 2014 a bylo ukončeno téhož roku v srpnu. Mezi filmovými lokacemi se objevují výhradně japonské lokace, jako jsou ostrov Hašima, ležící v prefektuře Nagasaki, prefektura Kumamoto, prefektura Ibaraki a filmová studia Toho. (Conspi)

Reklama

Reklama