Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

Crybaby odpad!

všechny recenze uživatele

Ako toto mozu zaradit do vysielania?! Kde su tie stare krasne casy ked JOJ-ka v takom case pustala dookola jednu vybranu cast nejakej kriminalky... Toto sa ani neda inak hodnotit, co mam z toho ze vidim nakupovat partiu vypatlancov, ktori ak by sa dalo, mali by si najprv zakupit nejake to IQ a tak pod. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Viem že je to šialené a poburujúce a kontroverzné, prepychovo - škandalózne, ale jednoducho ma to baví pozerať i keď je to také plytké. Je to skvelý relax, dobre urobené šou na oko a divák má možnosť vidieť to, čo v živote na vlastné oči neuvidí. Mám rád všetky série, ktoré zatiaľ na Slovensku vysielali no najväčšiu slabosť mám pre cestovanie po USA. Je to celé postavené na jednej sarkasticko - trápno - narcisticko - exhibicionistickej rodinke, ktorá nevie čo s peniazmi a niekedy tak provokujú, že človek má chuť im dať do ruky lopatu, krompáč a vyhnať ich do baní alebo na pole. To však nič nemení na tom, že ich buď milujete alebo nenávidíte práve za to ako sa prezentujú. ()

Reklama

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnuty ( zcela náhodně ) 3 díly. Tak takový starosti bych opravdu v životě chtěl mít. Poletíme letadlem , nebo poplujeme jachtou ? Opravdu záživný pořad. Mám si vzít Gepardí kožíšek , nebo ten s Hranostajů ( všechno pravé kožky - žádná imitace ) Jé tenhle domek je pěknej , a že stojí " jen " 8 miliónů Euro ? No tak to si ho vezem , na ten víkend jednou za rok se bude hodit. Unylá mamka , plastikovej taťka a děti spratci na zabití ( vychováváme děti jako všichni ostatní - jen jsme bohatší než oni ) Tak to je teda síla. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých hejterov - mám túto show rád, hlavne kvôli krásnym milionárskym vilám, domom, dovolenkovým destináciám a samozrejme kvôli drahým autám a iným dopravným prostriedkom. Celkovo je pekné dívať sa na to ako si žijú takýto miliardári oproti bežným smrteľníkom. V neposlednom rade robí túto show vtipnou a zaujímavou Michal Hudák s jeho komentármi, pokiaľ ste sa ku Geissenovcom dostali cez televíziu JoJ. O tom že je táto show celosvetovo úspešná svedčí aj fakt, že nezostalo len pri jednej sérií. Nehodnotím pod vplyvom závisti ako niektorí a taktiež nehodnotím IQ alebo celkový charakter postáv. Hodnotím show ako takú. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

so závisťou problémy nemám, a preto to vnímam v prvom rade ako úžasne ztreštený cestopis a zároveň veľký vystretý prostredník do ksichtu všetkým závistlivým mravokárcom, ktorí majú plnú hubu morálky, antikonzumu, hlbokých hodnôt, ľudskosti, solidarity... Ak by tých 27% tu na csfd malo naozaj odrážať negatívny vzťah ľudí ku konzumnému, pôžitkárskemu, pohodlnému spôsobu života, a nie iba obyčajnú závisť, musel by náš svet (alebo aspoň to Česko-Slovensko) vyzerať úplne inakšie ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama