Reklama

Reklama

Raději se bojte

(seriál)
  • USA Beyond Scared Straight

Obsahy(1)

Takhle tedy vypadá vězení zevnitř! – může dětem vysvětlit policejní instruktor. Jde tady totiž o seriál, který se zaměřuje na protikriminální prevenci pro mladistvé v USA. Program je určen pro ohrožené děti rozličného etnického původu ve věku 11-18 let. Informuje účastníky, a to někdy až dosti nevybíravými, šokujícími prostředky, o následcích trestné činnosti. Jeho důležitým prvkem je exkurze do věznice, jež mladým návštěvníkům ukazuje, jak vypadá skutečné prostředí, ve kterém probíhá výkon trestu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

e_BRAN_it

všechny recenze uživatele

Videl som to párkrát a vždy som najviac držal palce tým mladým "delikventom" , ktorí dokázali najdlhšie hrdinsky odolávať všetkým tým šialenostiam zo strany či už bacharov, bachariek, ako aj bububu robiacim, oheň a síru "dštícím" dlhodobejším obyvateľom jednotlivých "nápravných" zariadení, majúc na tvári výraz: FUCK YOU ALL !!! Ak má niekto diagnózu psychopat(ka) a k tomu neodolateľnú túžbu dávať úchylné lekcie morálky mládeži, to všetko s požehnaním US štátu a TV štábu, tak hor sa zamestnať v Štátoch, privítajú ho, ju tam s otvorenou náručou, priamo bez výberového (k)onania. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dospělí straší děti léčbou šokem v podobě kriminálu na vlastní kůži. A já rád když drzé děti trpí strachem. Takový ten příjemný pocit za dostiučinění. Smradi. ()

SteewCZ 

všechny recenze uživatele

Jako, možná to má smysl. A v jejich věku určitě. Tohle bych zavedl i u nás. Ovšem po takové "exkurzi" po našich věznicích... by tam ještě rádi šly ty děcka... věřím tomu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama