Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Se tímto snímkem k nám přicházejí postavičky z nesmrtelných knížek pro děti spisovatele A. A. Milneho: vedle Tygra jsou to Medvídek Pú, kamarádský Klokánek, bystrý leč nepoučitelný Králíček, hodné a skromné Prasátko, neodolatelně rozmrzelý Oslík Ijáček, moudrá Sova, starostlivá Klokanice a konečně Kryštůfek Robin, jejich člověčí kamarád a rádce. Tygrův příběh se soustředí na jednu z postaviček Púovy družiny: na Tygra a na jeho pouť Stokorcovým lesem. Tygr, který si připadá osaměle, pátrá po jiných tygrech, ale nakonec přijde na to, že jeho skutečnou rodinou jsou jeho přátelé: Klokánek, Medvídek Pú a další... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Guran 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice už dítě, ale v dětském věku jsem to miloval. Proč by ne, když je na to snímek stavěný. Srandy jsou dost vtipné a přitroublé a příběh o tygrovi co hledá své blízké je také pěkný. Někdy si film pustím a zavzpomínám si, ale asi už z toho nebudu mít takovou radost, jako před 10ti lety. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle mě vrátilo do dětských let. Velice milý a líbivý snímek pro celou rodinu, což je mezi Medvídek Pů filmů docela výjimka. Začátek je moc hezky a chytře udělaný. Kdyby to ale mělo o deset minut navíc, tak by to asi už měnilo můj pohled na film, protože tohle je cílená jednohubka, kterou zaměstnáte svoje dítko mezitím, co budete žehlit, a ani vy se rozhodně nebude nudit :-) ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Pro mě dětská klasika. Příběh, na který jsem koukal neustále na kazetě, ale od té doby upadl do zapomnění. Až nyní. A bohužel asi tomu tak mělo zůstat. Celý Medvídek Pú a jeho svět patří do srdcí a myslí dětí. Pro mě už jde o infantilní a nicotný příběh. To je lehce smutné, ale pravdivé. Ale stále to nic nemění na tom, že jde o příběh mého dětství. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Nákresy postaviček a storyboardů byly vyrobeny v USA, avšak zbytek, tj. 60% animace, byl dodělán v Japonsku. (HappySmile)
  • Po 29 letech první Disneyho film po Bedknobs and Broomsticks, kde se objevují písničky od Richarda M. Shermana a Roberta B. Shermana, kteří stáli u zrodu Disneyho. (HappySmile)
  • Původní trailer k filmu obsahoval písničku "Semi-Charmed Kind of Life" od rockové skupiny Third Eye Blind. Později byl ale změněn, protože písnička je o závislosti na alkoholu. (HappySmile)

Reklama

Reklama