Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem tešil na pořad pro chlapy a dostal jsem dílko, u kterého se snad můžou bavit jen děcka kolem 15ti (kdyby jim tedy bylo dovoleno se na tento pořad dívat). Trapní a nesympatičtí moderátoři ze sebe chrlí rádobyvtípky, kterými jsme se bavili už někdy na základce. Reportáže mohly být i celkem zajímavé, kdyby je ta omáčka kolem totálně nezazdila. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhrabat takovýhle dva vylízaný přiteplený dementy v době, kdy je jich všude plno, neni nic těžkýho. Ale proč si jima zasírá svůj vysílací čas jinak vcelku solidní televizní stanice, to nepochopim. A nejsou to jenom ty dva zjevy (i když na odpad! by bohatě samy o sobě stačily). Celý pořad je slušně řečeno mimo mísu. Vtipné? Ne. Smutné? To spíš... ()

Reklama

abcdcsfd 

všechny recenze uživatele

Dávám 5 hvězd abych vyvážil ty nesmyslný odpady hned po prvnim dílu :) 1) byly tam kozy a za 2) je to celkem prdel...aktualizace cca po půl roce...kozy už dlouho nebyly - srážim na 3 hvězdy...aktualizace po...dlouhý době: Zpětně sem nasranej že sem promrhal čas u takový píčoviny a chci ho zpátky. A kozy jsou všude na netu! ()

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Primu Cool považuju za vcelku slušný kanál a proto nedokážu pochopit, co dokázala vypusti do éteru. Tak neskutečně otravné duo moderátorů jsem už dlouho neviděl. Možná ještě nikdy, když se zamyslím. Tím, že se budou chovat jako dacani a chrlit vulgární žvásty, určitě cool nebudou. Netuším jakému diváctvu je pořad určen, ale jestli je opravdu pro chlapy, tak se skoro stydím, že jedním jsem. Jeden díl mi úplně stačil (vlastně jsem ho ani nedokoukal) a jenom doufám, že to brzy dojde zodpovědným lidem na Primě a pošlou tenhle paskvil tam, kam si zaslouží. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Má asi tak jeden jediný vtipný moment v každém díle. A opravdu nechápu jaký účel mají některé jejich výlety do různých koutů témat.Například bych zmínila dva díly:jakési šílené fanynky star trek a star wars a nebo návštěva gay klubu nebo čehosi...Očividně hodně špatné pokusy o vtip a hlavně moderování těmto dvou neumětelům rozhodně nejde.Teď si kladu otázku ,jestli v ČR existuje alespoň jeden jediný dobrý moderátor? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama