Reklama

Reklama

Legenda Van Damme

(seriál)
  • Velká Británie Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors

Obsahy(1)

Britská reality show, která podrobně sleduje život belgické akční hvězdy. Podíváte se nejen do zákulisí a natáčení nových filmů,ale i do osobního života, rodinných vztahů a pocitů akční legendy Jean Clauda Van Damma. (korbitch22)

Recenze (29)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co si může fanoušek víc přát,než když o jednom z jeho nejoblíbenějších herců vznikne pořad,který do podrobna mapuje jeho život,zkoumá zákulisí natáčení,sledujeho jeho pocity a životní názory,jeho aktivity v dobách volna a jeho rodinu.Jean Claude se tu navíc otevřeně baví o svých závislostech na drogách a alkoholu,o svých rozvodech a svých životních chybách,nebojí se veřejně kritizovat ožehává témata,která se týkají jeho rodného města či praktik producentů.Prostě nám s otevřeným srdcem ukazuje sebe sama v pravdivém světle.Je to skvělý člověk,který plně chápe svoje chyby a omlouvá se za ně,zároveň to co dělá pro dobročinné účely je úctyhodné.Už si ani nepamatuju kdybych díl po díle sledoval něco se zatajeným dechem a nadšením.Dokonalá věc a pro fanouška téhle Belgické ikony naprostá povinnost a pro ty,kteří ho nemají rádi pleskanec do xichtu,protože ať si říkáte co chcete,Van Damme je dobrý herec a skvělý člověk.100%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zana zas az tak nezeru ale tohle je docela realna vypoved o jeho zivote kariere a filmech ve kterych hral jak sem napsal je to solidni zalezitost ale presto ho nepolituju za to ze ma chudak z fetovani vyjebano v palici a jeho kariera je momentalne na dne to jako sorry ale znate to prislovi kdo chce kam pomozme mu tam vime? ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme nechává po pět měsíců náhlédnout kamery do svého každodenního života. S Van Dammem oslavíme 50. narozeniny, navštívíme jeho trenéra z mládí Claude Goetze a podíváme se na plac při natáčení filmů. Největším překvapením byla pro JC v osmé epizodě návštěva dlouholetého kamaráda Bolo Yeunga. Pro fandy povinnost zhlédnout. Zhlédnuto všech 8 epizod. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pohlad do sukromia jednej byvalej hviezdy. Dokument je pohlad do sukromia cloveka, ktory asi 18 - 19 rokov nema v podstate co ponuknut mne ako narocnemu divakovi. Slaboduche filmy bez deja a logiky nepocitam. Takychto dokumentov sa daju urobit stovky o stovkach hercov a hereciek. Takze ziadna slava sa opat nekona. Hlavnej postave prajem len to najlepsie, ale mal by si uvedomit, ze strapnovania sa pred kamerou uz bolo fakt dost. A ze je uz 18 - 19 rokov out. 35 % ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - První epizoda (1/8): Zatím to je průměrný dokument. Nebýt toho, že je o JCVD, tak by to byl podprůměr. V úvodním dílu se toho moc neodehrálo (scény s jeho psem byly na můj vkus dlouhé). Zatím to nebylo tolik záživné. Ale dám tomu čas. S JCVD můžu cokoliv (film, dokument,..), je to můj nejoblíbenější herec, takže pokud se natočí něco, kde je on, neváhám a jdu do toho. Po první epizodě to je na 60%. (2/8): Druhou epizodu jsem bohužel prošvihl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama