Reklama

Reklama

Legenda Van Damme

(seriál)
  • Velká Británie Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors

Obsahy(1)

Britská reality show, která podrobně sleduje život belgické akční hvězdy. Podíváte se nejen do zákulisí a natáčení nových filmů,ale i do osobního života, rodinných vztahů a pocitů akční legendy Jean Clauda Van Damma. (korbitch22)

Recenze (29)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme nechává po pět měsíců náhlédnout kamery do svého každodenního života. S Van Dammem oslavíme 50. narozeniny, navštívíme jeho trenéra z mládí Claude Goetze a podíváme se na plac při natáčení filmů. Největším překvapením byla pro JC v osmé epizodě návštěva dlouholetého kamaráda Bolo Yeunga. Pro fandy povinnost zhlédnout. Zhlédnuto všech 8 epizod. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - První epizoda (1/8): Zatím to je průměrný dokument. Nebýt toho, že je o JCVD, tak by to byl podprůměr. V úvodním dílu se toho moc neodehrálo (scény s jeho psem byly na můj vkus dlouhé). Zatím to nebylo tolik záživné. Ale dám tomu čas. S JCVD můžu cokoliv (film, dokument,..), je to můj nejoblíbenější herec, takže pokud se natočí něco, kde je on, neváhám a jdu do toho. Po první epizodě to je na 60%. (2/8): Druhou epizodu jsem bohužel prošvihl. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, tedy ani ne tak samotný dokument (ty mají britští tvůrci většinou zpracovány na vysoké úrovni), ale samotná osobnost JCVD. To, že žil v dobách své největší slávy jako rock'n'rollová hvězda, je všeobecně známo, to, že chvíli po ní žil životem ještě nevázanějším, taktéž víme, ale že se bude kolem své padesátky kát a za své hříchy se omlouvat a nic neskrývat za ubohé lži či polopravdy, mě skutečně zahřálo- on totiž pan Van Damme je hlavně člověk a, světě div se, člověk s velkým srdcem, smyslem pro humor (i pro sebeparodii) a sympatickým vystupováním na veřejnosti (jen málokdy odmítne žádost o autogram, naopak- rád si vámi, očividně, i popovídá). Zkrátka člověk, co má rád život. A tohle zjištění je nad všechny nové vandammovky a že mu jich do budoucna přeju co možná nejvíc. ("Dostal jsem nabídku na tři filmy, za každý by mi vyplatili 12 miliónů dolarů a já na ně, že chci dvacet, jako má Jim Carrey, tak zavěsili. No, byl jsem zrovna vožralej.") ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zana zas az tak nezeru ale tohle je docela realna vypoved o jeho zivote kariere a filmech ve kterych hral jak sem napsal je to solidni zalezitost ale presto ho nepolituju za to ze ma chudak z fetovani vyjebano v palici a jeho kariera je momentalne na dne to jako sorry ale znate to prislovi kdo chce kam pomozme mu tam vime? ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě - trapas. Zatímco JCVD bylo smysluplným počinem, todle teda ne, tak radši si dám nějakou tu starou Van Dammovku než tudle rádoby zpověď člověka, "který chtěl zachránit svět, ale neuspěl." Spasit svět neni hračka, ale natočit něco smysluplného zrovna tak, pokud vim, u něj se to povedlo jen jednou, zbytek je vcelku jen o té zábavě, v tom lepším případě, todle ale zábavné moc nebylo....ba ne, zábavné to bylo dost, záleží, jaký druh zábavy člověk preferuje...todle je ten typ zábavy, kdy se směju - panebože, to je ale pitomý... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno