Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Superstar, Talentmania, nebo Hlas... Vyvolení, Big Brother, nebo Hotel Paradise... jůůů, zas něco nového - jiná, novější, skvělejší, napínavější, chytřejší, rajštější, tropičtější, krásnější, voňavější, bombastičtější, rajcovnější, dobrodružnější, láskyplnější, idyličtější, inteligentnější, sledovanější a tak dále, všemi očekávaná a milovaná reality show. Stojím za uživatelem Regg23 či constrictor.boa, spíše než za kohout08. Ale ať se mu to líbí, je to přece nové (tedy "nový"), už aby mu to "začlo" :-) Jinak jak věří tomuto pořadu sama televize lze spatřit na zařazení do programu na pozdní večerní hodiny. Doufám, že tu partu metrošamponů a hloupoučkých fiflenek hledali castingem dlouho, protože takoví snad nejsme. O jejich IQ vypovídají už jejich jména. Fakt sofistikovaná. No, je vidět, proč jsou takto pečlivě vybraní. Je potřeba, aby co nejméně používali mozek a co nejvíce pudy, aby si divák aspoň něco užil. Jenže u porna nemusí poslouchat ty debility, které vypouštějí účastníci z úst... Ale jen ať ze sebe jdou udělat ještě větší pitomce a to za cenu luxusního auta nebo garsonky na malém městě pro jednoho z nich. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, tohle má být nějaké nepovedené retro? Nebo jakýsi návrat do minulosti? Myslel jsem si, že v roce 2012 už syndrom "žraní hoven za peníze"(prosím neosočujte mne z používání vulgárních slov, toto je totiž odborný termín) v podobě reality show typu Big Brother a VyVolení vymřel. Televize Prima a Joj se nám však zřejmě snaží dokázat opak a vrátit tuto "kvalitní zábavu" na naše obrazovky. Brrrrrrrrr. ()

Reklama

Šakal odpad!

všechny recenze uživatele

Pokleslost Tv „zábavy“ dosáhla úplného dna (žumpy). Upřímně doufám, že se nemýlím a níž už se opravdu klesnout nedá a program. schématici a scénáristé mě v budoucnu neusvědčí z omylu (čti nepřesvědčí o opaku). ANO, stačilo mi k tomu nekonečných 5 min a je mi upřímně smutno z faktu, že na takovýto typ projektu se v současné době seženou peníze. Pozor, neplést si však lítost s překvapením. Překvapivé (zjištění) to není ani v nejmenším (právě naopak). Stejně jako je mi smutno ze skutečnosti, že tohle si může najít svého (cílového) diváka. NE, oprava, je mi to u prdele. Jejich volba. Za sebe „NEVER MORE“. P.s. a co by mohlo pomoct tomuto pořadu? Možná posunutí vysílacího času do pozdějších (nočních) hodin, vyškrtání všech replik s vyjímkou té „tak jsem tady na ten váš ucpaný dřez slečinko“, nutná rekvizita v podobě hasáku a trocha toho zdraví prospěšnému grupáče, kde si nikdo na nic nehraje, ví kvůli čemu tam je, .... zavírá hubu (pravda, někdo doširoka(tiše)otvírá), a jiný „koná“ (resp. přiráží) a nedělá z nás diváků idioty..... ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

to jsem si takhle jednou znovu četl společenstvo prstenu a v tom mi počala téct krev z nosu a protože se při tom moc číst nedá, tak jsem zapnul tv a tam.... No během toho, co jsem se snažil zakrvácet dostatečné množství papírových kapesníků konsternovaně jsem seděl a pozoroval onu sběř, co vyšla z castingů. Možná by si to pár hvězdiček zasloužilo, ale pouze v případě že by: se účastnili zajímaví lidé, najali lepšího střihače, lepší kameramany, režii, Catering, zajistily kvalitnější techniku a hlavně zamořily atmosféru naší planety rajským plynem ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Skoro nemám slov. Hlavními hrdinkami jsou krávy s IQ houpacího koně, hlavními hrdiny jsou potom namistrovaní frajírci, o jejichž inteligenci lze taky pochybovat, a vrcholem všeho je nějaká slovenská playmate, která vypadá jako výsledek nepovedené operace chlapa, který se nechal přeoperovat na ženskou. Do toho všeho je zde ještě naprosto odpudivá moderátorka (kde proboha tenhle hnusnej exemplář vyhrabali, to se fakt někomu tahle ženská líbí?), na kterou když se koukám, tak je mi hrozně smutno po vynikající Terezce Pergnerová, na kterou se dalo koukat a byla ten správný typ člověka pro moderování vztahové reality show. Moderátorka tohohle Paradise hotelu vypadá s prominutím jako šlapka, a ani sebelepší šaty na tom nic nezmění. A nyní k osazenstvu hotelu. O inteligenci soutěžících lze docela úspěšně pochybovat. Co jiného si totiž myslet o holce, která má jako první ze všech holek možnost vybrat si z pěti kluků toho, s nímž se chce spárovat, a pak musí divák nějakých deset minut poslouchat, jak hroznýho kluka si vybrala. Holka, vybrala sis ho a nikdo ti ho nenutil, tak teď nekafrej, je to tvoje blbost žes volila rozumem a ne srdcem. A když tam pak ta slovenská playmate říkala divákům něco o tom "já jsem v teple tady, zatímco vy tam mrznete, haha, to bych nechtěla ani za nic", tak už jsem měl nutkání to vypnout. Tak za co nakonec dávám tu jednu hvězdu? Je to za to, že jsem přece jenom v té vile zaznamenal náznak inteligence, a to u páru, který se spároval jako poslední, totiž u Jany a Martina. Ti dva vypadají rozumně, do debat se příliš nezapojovali a myslím si, že povahově se k sobě asi budou hodit a mohlo by jim to dlouho vydržet. Nevím, jestli ten pořad budu sledovat dál, ale vím, že tohle se vážně nepovedlo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)
  • Podle natáčecího plánu bylo od začátku evidentní, že se finále má odehrát v Bratislavě ve studiu, což se vlastníkovi licence, který měl na place svého konzultanta, příliš nezamlouvalo. (Dlee)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)

Reklama

Reklama