Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem to do první reklamy a už si ten odpad dokážu obhájit. Sračka nad sračky, odpornější než Big Brother na Nově, což tenkrát byla desetinásobně větší žumpa než VyVolení, takže Hotel Sračkadaise je absolutním vrcholem hoven posazených na hlavu českého diváka. Pořad je řádně uklizen na Primě Love, na kterou nikdo nekouká a vysílací čas naznačuje rovněž sebereflexi tvůrců, kteří po dokončení projektu usoudili, že na tuhle píčovinu vážně nikdo koukat nebude, takže když to stálo těch pár milionů, tak to odvysílat prostě musí, i kdyby se posrali. Je evidentní, že v tomhle pořadu bude hrát prim to, jestli si párečky parádně zašukají a kolik přírazů budou muset ti gayové předvést, než se vystříkají do těch plastikových kund potřených husím sádlem, aby funkčností co nejvíce připomínaly píču. Casting je prvoplánový, plný vymaštěných idiotů, aby předváděli přesně to, co od nich produkce očekává. Vypatlaný steroid idiot s vyholenou prdelí dává přednášky o tom, že miluje lidské zápachy a čte motivační knihy, další ocas je v show kvůli mámě, aby si skrze jeho šukání prohlídla Karibik, od pohledu děvka hnusná jak noc, údajná "playmate" posílá diváky dopředu do píče kvůli jejich údajné závisti, že je v televizi, protože se dokázala dostat do pořadu skrze "svoje odhodlaní" a kvality a ne přes postel, ale že tam ta píča je jenom proto, aby roztáhla nohy a ukázala kozy, to už jí nedojde.... ne vzdávám to, buďto bych se při sledování musel posrat smíchy nebo zeblít z podoby. Ten pořad je zkrátka ohavný a i když snesu hodně, tuhle spartakiádu debility nesnesu. Tak okatě dělat z diváků čuráky jako tento pořad, to se snad ještě nikomu nepovedlo. Cílová skupina: holky 14-16 let, nikdo normální při smyslech na to prostě koukat nedokáže. Pokud si budu chtít prohlédnout pěkné nahé holky, vyhoním si ho u porna, nebudu čumět na pokusy Gavriely o moderování show plné postižených lidí. 0% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Podobný styl pořadu mě baví, baví mě sledovat ony zvrácené postavičky, které mají dojem, že tohle je jejich cesta ke slávě, baví mě, jejich reakce, to, jak se pomalu odhaluje jejich pravé já, přestože se snaží skrývat. Ale to vše v tomto případě zastínila neuvěřitelně okatá a snad ani neskrývaná manipulace ze strany štábu, který si upravoval vše tak, aby dění pokračovalo směrem, kterým si přál. Jediné pravidlo bylo to, že si štáb může dělat, co chce a ze reality show udělal jen show bez špetky reality. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Holt v roku 2012 som mal ešte televíziu a sledoval podobné sprostosti. Až neskôr som televízor vyhodil kvôli zapredanosti a manipulácií médií a propagácií transexuality a iných úchylných stvorení typu Koleník, Kemka či Stanke. (Slováci vedia). Táto Reality Show bola jedna z posledných, ktoré som videl a bavila ma len kvôli určitým veciam. Samozrejme že všetci, čo v tom vystupovali boli priblblí magori a správali sa presne tak, ale mňa zaujalo hlavne prostredie. To hádam každého. Pochválil by som, že sa tento seriál nesnažil o to, aby tam súťažiaci počali dieťa ako napríklad vo Vyvolených, alebo Big Brother. Nechutného sexu sa tu nedočkáte. Nie som fanúšikom týchto blbých Reality Show, ale v tom čase som naozaj nemal čo iné doma robiť a pri posilovaní som to jedným uchom počúval a rozhodne to na mne nezanechalo žiadne trvalé následky. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nejhorší brak, jaký kdy v tomto žánru spatřil světlo světa - nebo alespoň co jsem kdy spatřil já. Kam se hrabe "Big Brother" - proti této špíně představuje i "Šéfka" vrcholnou ukázku inteligentní televizní zábavy, tvůrčí invence a technické dokonalosti. Nejen že protagonisté jsou do jednoho na odstřel (bože, kde tu chamraď berou?!??) , ale i kamera, střih a zvuk stojí vyloženě za hovno. Neuvěřitelné! Troufám si tvrdit, že od pádu klanu Trujillů Dominikánská republika taková zvěrstva nezažila... ()

Jansen

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říci, že už jsem to viděl dvakrát, ale v podstatě jsem to viděl jenom jednou po návratu z hospody, zato simultánně. A můžu říct, že tolik jsem se toho o živočišných druzích nenaučil od návštěvy ZOO Svatý Kopeček ve 3. třídě a prvního setkání s Darwinovou Evolucí živočišných druhů v biologickém semináři ve třídě 7A. THX ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Natáčení byl přítomen více než šedesátičlenný štáb, instalováno bylo čtyřicet kamer včetně devíti s nočním viděním a položeno bylo přes sedmnáct kilometrů kabelů. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno