Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 0/10 Děj 0/10 Hudba 1/10 Prostředí 7/10/// +krásné prostředí a úžasný obraz, krásně se na to kouká, snad vhodné jako prezentace při prodeji nějaké TV -show, která tu měla být už dávno, dnes nemá co nabídnout, soutěžící jsou jak z nějaké modelingové agentury, nic na nich není uvěřitelného, jejich chování je pak otřesné a nepochopitelné/// Hotel Paradise mohla být zdatná a zajímavá konkurence pro Vyvolené nebo jiné podobné reality show. Jenže dnes takovýto pořad považuji za ztrátu času. Přesto bych na to možná koukal, kdyby tam dali soutěžící, kteří jsou prostě normální, třeba i jen obyčejní. Jenže to bohužel jede v zažitém trendu napatlaný machýrek a vypatlaná pipina. Takže snad v jiném životě a nebo raději vůbec./// Celkem 15%/// ()

Genero

všechny recenze uživatele

Přál bych si stejně jako všichni bystří, moudří a báječní lidé zde na DATABÁZI, aby konečně Česká televize započala s vysíláním vlastní nesmírně zábavné reality show na ČT2 s pěticí intelektuálů a intelektuálek na rajském ostrově. Ludvík Vaculík by vášnivě rozprávěl o vítězství formy nad obsahem se sarkastickou Jiřinou Šiklovou, Edita Koch by s nepředstíraným zalíbením hleděla na lepé tělo Petra Uhla předčítajícího zádumčivému obecenstvu nejpikantnější bonmoty z Havlova Odcházení a Heda Mládková by naslouchala obdivně přednášce Tomáše Halíka o významu církevních svátků pro utlumení nelichotivých křesťanských archetypů. Pořad by se jmenoval Yntelektuálňý Paradajs a po odchodu rodičů do Filmového klubu na Tarkovského by mi pomohl zahnat hříšné myšlenky na páteční čtyřhodinové honění čuráka u Big Tits 36. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Prvych par dielov som si to prilezitostne zapla k inej cinnosti, bola to pre mna pomerne vesela sonda do sveta "inych" ludi. Ked sa ale sonda dla vsetkeho zacyklila, videla som potom po dlhej dobe az finale. Najtrapnejsie finale cohokolvek, ake som kedy videla. Gavriely je marna. Tej Slovenke asi museli neustale nieco hovorit do sluchatka, lebo zasadne vety dokoncovala tak, ze bolo jasne, ze ich zaciatok si uz nepamata. Vsetci sa neustale lucili, aj ked vlastne zostavali v miestnosti a cele finale sa jednoducho skupinka ludi bavila o hovne. OK, v podstate o tom bola cela show, ale coho je vela... Inak teda najvacsimi minusmi danej show su asi absolutne ohybne pravidla (koniec koncov obaja finalisti vraj uz pocas show vyhodeni boli), neschopnost strategie ("ty si na mna vcera divne pozerala, chcem vyhodit teba") a ziadne polienka pod nohy sutaziacim (aspon ako vo Vyvolenych a v podobnych show, takze naozaj len sedeli a chytali bronz). Kazdopadne, ze show bude povrchna hovadinka, kde intelekt je skor na obtiaz, som cakala a nevadilo mi to, ale ze to bude nudna povrchna hovadinka, to je vylozene chyba tvorcov. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Skoro nemám slov. Hlavními hrdinkami jsou krávy s IQ houpacího koně, hlavními hrdiny jsou potom namistrovaní frajírci, o jejichž inteligenci lze taky pochybovat, a vrcholem všeho je nějaká slovenská playmate, která vypadá jako výsledek nepovedené operace chlapa, který se nechal přeoperovat na ženskou. Do toho všeho je zde ještě naprosto odpudivá moderátorka (kde proboha tenhle hnusnej exemplář vyhrabali, to se fakt někomu tahle ženská líbí?), na kterou když se koukám, tak je mi hrozně smutno po vynikající Terezce Pergnerová, na kterou se dalo koukat a byla ten správný typ člověka pro moderování vztahové reality show. Moderátorka tohohle Paradise hotelu vypadá s prominutím jako šlapka, a ani sebelepší šaty na tom nic nezmění. A nyní k osazenstvu hotelu. O inteligenci soutěžících lze docela úspěšně pochybovat. Co jiného si totiž myslet o holce, která má jako první ze všech holek možnost vybrat si z pěti kluků toho, s nímž se chce spárovat, a pak musí divák nějakých deset minut poslouchat, jak hroznýho kluka si vybrala. Holka, vybrala sis ho a nikdo ti ho nenutil, tak teď nekafrej, je to tvoje blbost žes volila rozumem a ne srdcem. A když tam pak ta slovenská playmate říkala divákům něco o tom "já jsem v teple tady, zatímco vy tam mrznete, haha, to bych nechtěla ani za nic", tak už jsem měl nutkání to vypnout. Tak za co nakonec dávám tu jednu hvězdu? Je to za to, že jsem přece jenom v té vile zaznamenal náznak inteligence, a to u páru, který se spároval jako poslední, totiž u Jany a Martina. Ti dva vypadají rozumně, do debat se příliš nezapojovali a myslím si, že povahově se k sobě asi budou hodit a mohlo by jim to dlouho vydržet. Nevím, jestli ten pořad budu sledovat dál, ale vím, že tohle se vážně nepovedlo. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Panenka pije a čůrá. _____ (škoda tý malý vyhrocenosti, zatim je to kolovrátková nuda - porota na castingu měla možná až moc velký voči) _____ Tak už to jede, už se to točí ("ona teď úplně obrátila, otočila se o 360°!") a je to hezounký, tolik veselých postaviček, tolik louteček. Niko v roli Martina Mrhálka potěší. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Soutěžící Zuzana Plačková je Playmate roku 2011. (..Lucas..)
  • Poněkud rozpačité průvodní slovo Martiny Gavrieli bylo po osmi dílech prý i na žádosti diváků nahrazeno mužským hlasem. (JoranProvenzano)
  • Natáčení byl přítomen více než šedesátičlenný štáb, instalováno bylo čtyřicet kamer včetně devíti s nočním viděním a položeno bylo přes sedmnáct kilometrů kabelů. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama